Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kerimcan Durmaz geri döndü
        1

        Kerimcan Durmaz uğradığı saldırı sonrası bir dizi tedbiri hayata geçirdi. Durmaz’ın yakın çevresine “Nazara geldim, artık işlerimi olabildiğince gözlerden uzak yapmaya çalışacağım” dediği öğrenildi.

        2

        Saldırının ardından Durmaz’ın menajeri şahısların genç şarkıcıyı hedef almadığını söylese de gerçek kısa sürede ortaya çıkmıştı.

        3

        Burnu kırılan ve aldığı sert darbeler yüzünden hastanelik olan Durmaz, yaşadığı olayın şokunu üzerinden atmaya başladı.

        4

        YENİDEN İŞLERİNE SARILDI

        Saldırının ardından paylaşımlarına daha çok özen gösteren Kerimcan Durmaz, ilk önce yurt dışına yerleşme kararı alsa da bu kararından çabuk vazgeçti.

        5

        Samsun’daki tatsız olayın sonrasında sıkıntılı bir psikolojik süreç geçiren Durmaz yeniden işlerine sarıldı.

        6

        AMERİKAN BAŞKANININ GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ARATMIYOR

        Ancak Durmaz bununla da yetinmedi ve bazı tedbirler aldı. İşte o tedbirler: Bundan böyle kesinlikle güvenlik önlemlerinin olmadığı mekanlarda sahne almayacak.

        7

        Teklifte bulunan mekânlar ekibi tarafından iyice araştırıldıktan sonra karar verilecek. Basın mensuplarıyla iletişime dikkat edilecek ve tepki çekecek video paylaşımlarından uzak durulacak.

        8

        "NAZARA GELDİM"

        Öte yandan Kerimcan Durmaz’ın yakın çevresine “Nazara geldim, artık işlerimi olabildiğince gözlerden uzak yapmaya çalışacağım” dediği öğrenildi.

        9

        Durmaz, Bursa Uludağ’da gerçekleştirilecek bir kış festivali etkinliğinin kadrosuna Murat Dalkılıç’ın yerine dahil edildiğini de kimselerle paylaşmadı. (Sözcü)