Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hande Yener: Türkiye'nin en genç sanatçısı benim
        1

        KIŞ ve turizm merkezi Uludağ'da düzenlenen ‘Selfy Whitefest 2017' festivalinin ikinci gününde Hande Yener, hayranlarıyla buluştu. Yener, "Yaşımın 44 olmasına rağmen Türkiye'nin en genç sanatçısı benim" dedi.

        2

        Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali olan Selfy Whitefest 2017'de sahneye çıkan Hande Yener hayranlarını coşturdu. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Yener, şöyle dedi:

        3

        Her ne kadar gazetelerde Hande'nin yanına '44', Cem'in yanına da '32' yazılsa da her okuduğumda eğleniyorum. Ben şu anda ikinci hayatımı yaşıyorum

        4

        Gençlik takıntısı herkes de var anladığım kadarıyla. Özel hayatımla ilgili mutluluğumun sonsuza kadar sürmesini istiyorum ancak yaşıma rağmen Türkiye'nin en genç sanatçısı benim.

        5

        Elif Güvendik ve Helin Avşar'ın Hande Yener'in kendisinden 12 yaş küçük nişanlısı Ümit Cem Şenol için alaylı eleştiriler yaptığı hatırlatılan Hande Yener,

        6

        "Televizyonlardaki sabah programlarında eleştiriye açığım. Dalga geçilme, aşağılamayı kabul etmiyorum.

        7

        Bunlara en güzel cevabı sosyal medya üzerinden veriyorum. Çünkü bu kadar basit konularda 3-5 bin liralık davalar açarak mahkemeleri meşgul etmek istemiyorum onlara.

        8

        Onların silahıyla cevap vermek en doğrusu. Beni aslında bu konular kızdırmıyor, güldürüyor. Ben mesleki hayallerimle yoluma devam ediyorum" yanıtını verdi.

        9

        Yener, gazetecilerin "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusuna, "Bizim nişanımız gibi olur nikahımız heralde. Ani bir şekilde nişanlı olmak çok zevkli.