Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "Benim kemik yaşım belli"

        Şarkıcı Pınar Dilşeker’le geçtiğimiz günlerde nişanlanan işadamı Ahmet Hamoğlu, Dilşeker’in eski eşi Çetin Yılmaz’ın açıklamalarına çok sinirlendi.

        Kelebek'te yer alan habere göre; nişanlısı Pınar Dilşeker’in eski eşinin, “Para için babası yaşında adamla evleniyor.” sözlerine cevap veren Ahmet Hamoğlu, “Benim kemik yaşım belli, bunu ispata da hazırım. Bu sözler hakkında tazminat davası açacağım. Boşanmış bir kadın, neden bu tür sözlerle muhatap oluyor. Yazık değil mi, insanların hayatları ile mutluluğu ile uğraşmaya kimin ne hakkı var. Pınar Hanım iki gözü iki çeşme ağlıyor. Biz kararımızı verdik, kime ne? Benim hakkımda da sözler söylüyor. Bu işi yargıya götürüceğim. Biz bu beraberliği gizli yapmadık basına açaklama yapacaktık. Biz mutlu olmak için kararımızı verdik ve evlilik yapacağız. Sevgi, malla mülkle olmaz. Pınar Hanım, öyle bir insan değil, evlilik sözleşmesi de olmayacak. Eski evliliğinde o insanın, Pınar’a yaptıklarını biliyoruz. Pınar Hanım’ı kapıya koyduğunu, ne acılar çektirdiğini herkes biliyor. Artık benim sevdiğim bir insan, çok temiz kalpli ve cefakar bir insan. Bu beraberliğe kimse çomak sokmasın. Adalet önünde bunların hesabını verecek” dedi.

        Dilşeker: Asaletli olsun biraz

        İşadamı Ahmet Hamoğlu’yla nişanlanan Pınar Dilşeker, mutlu olmasını eski eşinin kabullenemediğini ve engel olmak için böyle söylediğini belirtti.

        Pınar Dilşeker, eski eşinin söylediklerine inanamadığını belirterek, “Bu insan, hayatında bir defa asaletli olsun. Ben ne yapmışım ona. Mutlu olmak için hayatıma devam ediyorum. Boşanalı altı yıl olmuş, beş yıl bana zindan azabı çektirmiş, yediğim dayakların hesabı yok, savcılıkta bile bunun kayıtları var. Ben evliliğim süresinde kimse ne yaşadığımı, neler çektiğimi bilmedi. Beş yıl mücadele ettim, o insandan tek bir kuruş almadım, çocuğum için nafaka bile almadım. Evliliğimde bile kredi kartlarımı kendim ödedim. Benim tek isteğim, bu kadar acı ve sıkıntılardan sonra beni seven ve mutlu etmek isteyen bir insan ile evlilik yapacak olmam. Yazık değil mi, bunları hak edecek ne yaptım? Ahmet Bey, beni seviyor ve mutlu olmak istiyorum. Biz hayatımızı ne için yaşıyoruz? Benim tek suçum mutlu olmak istemek. Beni mutlu edeceğine inandığım bir insan ile evlilik yapmak istiyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ