Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Alpay'la aşk iddialarına yanıt

        Pınar Eliçe "Bana atılan bu iftiranın ardından öyle biri çıktı ki hala kendime gelemiyorum. Bunu bana 2 çocuğumun babası Çetin Çapan yaptı. 'Alpay ile Pınar aşk yaşıyor' haberlerini yayıp beni mahvetti. Bunu bana yapmayacaktı. Yok olmam için çok uğraşıyor. Ama Pınar Eliçe her seferinde küllerinden yeniden doğuyor. Beni öldüremeyecek. Çocuklarımın babasını Allah'a havale ediyorum. Bana sahip çıkacağına dedikodumu yapıyor. Yazık!" dedi.

        “MUAZZEZ ABACI KAFAMI YARDI”

        1995'te Maksim Gazinosu'na assolist olarak çıkan Pınar Eliçe, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Pınar Eliçe "Muazzez Abacı şarkıyı yanlış okudum diye kafama viski bardağını fırlattı. Kafamı yardı. Öyle korkmuştum ki başımdan kan akarken önünde şarkı söyledim. Dizlerim titriyordu. Şarkı bitti. Acile kaldırdılar. Kafama 3 dikiş atıldı. Şimdi kemancısına mikrofonla vurduğu türünden haberlerini okuyorum. 'Hiç değişmemiş' diyorum. Bülent Ersoy da seksi kostüm giymememi engellerdi. Bir keresinde bugün de moda olan tulumvari bir kıyafet giymiştim. Yanıma geldi, kızım bu ne kıyafet 'Sen kendini assolist mi sanıyorsun?' dedi. Korkudan o elbiseyi giyemedim. Sonra İbrahim Tatlıses beni gördü, çıkacaksın dedi, ne yapacağımı şaşırdım, hangisini dinleyeceğimi bilemedim. Gazino müdürü beni kulisten alıp götürdü sahneye çıkamadım" dedi.

        "Oktay Kaynarca örümcek kafalı"

        *Pınar Eliçe Serenay Sarıkaya'nın Adanalı dizisinden verdiği poz yüzünden kovulmasına ise "Büyük saçmalık, ben böyle bir şey duymadım. Üstelik kızın verdiği pozları gördüm, onlar ne ki? Biz zamanında bunların en babasını verdik, bunlarda bir şey mi? Ayrıca bu çağda bu ne örümcek kafalılık! Oktay Kaynarca kendini rolüne çok kaptırmış, ayıp yapmış" diye tepki gösterdi.

        "Ayakkabımdan şampanya içtiler"

        İftiraya uğradığını ve hakkının yendiği belirten Pınar Eliçe, "Ayağımı kaydırmak isteyenler de oldu, ayağımdan öpenler de... Bir keresinde de ayakkabımdan şampanya içtiler. Yurt dışında bir konserdeydim. Konserimi izleyen üst düzeyi birisi benim yorgunluktan çıkarıp sahnenin kenarına koyduğum ayakkabımdan aldı, içine şampanya döküp içti" dedi.

        Uçan kuş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ