Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İşte Acun’un ayrılık sebebi

        Eşi, ihanetle suçladığı Acun Ilıcalı’nın genç sevgilisine ev kiraladığını da söyledi. İddialara göre 38 yaşındaki Acun, Şeyma Subaşı’yla geçen yıldan beri beraber. 7 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı, Acun’dan servetinin yarısını ve aylık 30 bin TL nafaka istiyor.

        HT MAGAZİN / ZAFER AKBAŞ - OYA DOĞAN / ÖZEL HABER

        İşte Acun'u evinden 'firar' ettiren 20 yaşındaki Şeyma

        Acun Ilıcalı'nın 7 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı "İhanete uğradım" diyerek 2 çocuğunun babası Acun Ilıcalı'ya boşanma davası açtı. Acun Ilıcalı'nın iki yıldır 20 yaşındaki Şeyma Subaşı ile yasak aşk yaşadığı iddia ediliyor.

        Ünlü televizyon yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile Zeynep Ilıcalı arasındaki 7 yıllık evlilik sona ermek üzere. Ilıcalı'nın 7 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı, eşinin kendisini 20 yaşındaki bir kızla aldattığını iddia etti ve "Servetinde benim de katkım oldu" diyerek evlilikte edinilen malların yarısını istedi.

        'KADINA SON MODEL CİP ALDI'

        Zeynep Ilıcalı'nın, avukatı Altın Mimir aracılığıyla mahkemeye sunulan dilekçede "Zeynep Ilıcalı, evlilik birliğinin devamı için sınırsız özveri ve çabalarda bulundu. Davalı taraf Acun Ilıcalı ise ilişkilerinin başında gösterdiği sevgi ve özeni azaltmış, son 2 senede ailesini tamamen hayatının dışına çıkarmıştır. Zeynep Ilıcalı bu durumu başlangıçta eşinin işlerinin yoğunluğuna bağlamıştır. Ancak kısa bir süre önce, eşinin başka hayatlar yaşamaya başladığını öğrenmiştir. Bu durum karşısında ise eşi, bunun zenginliğin ve şöhretin bedeli olarak kabullenmesini beyan etmiştir. Bu söz üzerine müvekkilimin (Zeynep Ilıcalı) evliliklerine olan inancı sona ermiştir" iddiasında bulundu ve eşinin kendisini aldattığı kişiyi tarif etti: "Acun Ilıcalı 2009 senesinin yaz aylarında bir üniversiteyi söyleşi için ziyaret ettiğinde, bir kızla tanışmış ve maalesef kendisiyle flört etmeye başlamıştır. Eşi Zeynep'le yaşadığı her ortama bu kadını götürmeye başlamış. (Seyahatler, maçlar, gece gezmeleri, arkadaş davetleri vb). Eşiyle birlikte yaşadıkları tüm konforlu hayatın katbekat fazlasını bu kadına yaşatmıştır. Kadına son model bir cip almıştır. Davalı bu kadın için çok lüks bir residence'da garsoniyer tutarak karı-koca ilişkisi yaşamaktadır. Bunun yanı sıra davalının ilişki yaşadığı bayan hakkında manevi tazminat açma hakkımızı saklı tutarız."

        'SÖYLEŞİDE TANIŞTILAR'

        Acun Ilıcalı'ya boşanma davası açan Zeynep Ilıcalı, Acun'un üniversite öğrencisi bir kızla ilişkisi olduğunu, eşinin genç kıza ev tutup cip aldığını öne sürmüştü. Zeynep Ilıcalı, Acun Ilıcalı ile genç kızın 2009'un yazında bir üniversiteye söyleşi için ziyaret ettiğinde bir kızla tanıştığını, her yere bu kızı götürdüğünü de dava dilekçesinde iddia etti. Zeynep Ilıcalı'nın kastettiği genç kızın, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Yok Böyle Dans'ın kostüm sorumlusu Şeyma Subaşı olduğu iddia ediliyor.

        ACUN'UN MAL VARLIĞI

        Levent-Beykoz’da villa: 9.5 milyon TL

        Bodrum’da yazlık: 5 milyon TL

        Çamlıca’da daire: 3 milyon TL

        Miami-Bahama’da 3 ev: 3.8 milyon TL

        1 yat, 1 sürat teknesi: 2 milyon TL

        Alacağı (Show TV): 25 milyon TL

        ACUN ILICALI SUSTU AVUKATI KONUŞTU

        Eşinin hakkında öne sürdüğü iddialar, boşanma davası ve Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddialarını sorduğumuz Acun Ilıcalı, "Bu konuda avukatım açıklama yapacak, başka bir şey konuşmayacağım" dedi. Ilıcalı'nın avukatı Kezban Hatemi, konuyla ilgili medya mensuplarına şu açıklamayı gönderdi:

        "Vatan Gazetesi'nde yer alan iddialar, basın meslek ilkelerine ve objektif ahlaki değerlere aykırıdır. Gerçek dışı ve hukuka aykırı ifadeleri, müvekkilimin şeref ve haysiyetine, kişilik haklarına, ticari ve meslek itibarına saldırı niteliğindedir. Her şeyden önce söz konusu haberle, müvekkilimin kamuya mal olmuş kimlik ve kişiliğine zarar verilmiştir. Müvekkilim ileri sürülen gerçek dışı ve hukuka aykırı iddiaların, yasal zemin üzerinde karşılığını bulacağına inanmaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

        'VARIM' DEDİ, 69 BİN LİRA KAZANDI

        ACUN Ilıcalı ile İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı Bölümü öğrencisi Şeyma Subaşı, 2009 yazında Acun Ilıcalı ile üniversitenin Florya kampusunda gerçekleşen bir söyleşide tanışmış. Ilıcalı, Subaşı'yı aynı yazın sonunda 1 Ekim tarihinde yayınlanan "Var mısın Yok musun" adlı yarıştırmada yarıştırdı. Subaşı, yarışmada Hamdi Bey'in 69 bin liralık teklifine "Evet" dedi. 2009 yazından itibaren birlikte olan ikili, bu sezon da birlikte iş yapmaya başladı. Şeyma Subaşı, üniversiteden arkadaşı Melis Ecem Güldüren ile birlikte Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Yok Böyle Dans' yarışmasının kostümlerini hazırlıyor. Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Subaşı da Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya'da çalışıyor. Şeyma Subaşı henüz 17 yaşındayken Kanal D'de yayınlanan Deniz Akkaya ile Top Model yarışmasına da katılmıştı.

        30 İSTEDİ, MAHKEME 8 BİN LİRA 'TEDBİR' NAFAKASI VERDİ

        BEYKOZ Adliyesi'nde açtığı davada, iki çocuğu ve kendisi için aylık 30 bin lira nafaka isteyen Zeynep Ilıcalı'ya mahkeme, 8 bin lira aylık tedbir nafakası bağladı. Açılan boşanma davası kapsamında, Acun Ilıcalı'nın tüm mal varlığına da "satışın engellenmesi için" mahkeme tarafından tedbir konuldu. Zeynep Ilıcalı dilekçesinde, her bir çocuğun ihtiyaçları ölçüsünde aylık 7 bin 500 TL olmak üzere toplam 15 bin TL tedbir nafakası ile 5 milyon TL maddi 5 milyon TL manevi tazminatın hükmedilme-si, tarafların evlilik süresince sürdükleri yaşam standardının sağlanabilmesi açısından, aile konutunun giderleri nispetinde dava süresince aylık 30 bin TL tedbir nafakası talep etmişti. Ilıcalı ayrıca dava dilekçesinde, Acun'un servetinin yarısını talep etti.

        '26 MİLYONU VAR'

        Zeynep Ilıcalı'nın avukatı, Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri AŞ'deki hisseleri üzerine 5 farklı bankada bulunan hesapları ile Show TV ve Zed-Paş Medya Pazarlama AŞ'den toplu alacakları için de şirketlere yazı yazılarak, davalının tüm hak ve alacaklarına tedbir konulmasını talep etti. Acun Ilıcalı'nın Show TVveZed-Paş'tan alacağı olan birikmiş paranın, yaklaşık 26 milyon TL olduğu öğrenildi.

        Şeyma Subaşı, önceki yaz arkadaşlarıyla tatil yaptığı Bodrum’da, Demet Akalın’ın eski eşi Oğuz Kayhan’la birlikte görüntülenmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ