Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hadise'nin vergi uyanıklığı!

        Özellikle Türkiye adına Eurovision'a katıldıktan sonra popüleritesi zirve yapan Hadise'nin Türkiye'de vergi vermediği, vergisini vatandaşı olduğu Belçika'da ödediği ortaya çıktı. Konserden konsere koşan, firmaların reklam yüzü olan Hadise'nin adının gelir vergisi listelerinde yer almaması sonucu ortaya çıkan olayı, Hadise'nin menajeri de "Bunda ne var? Orası da vatanı" sözleriyle doğruladı. Şarkıcı, Türkiye'de kazandığı paralarla daha geçtiğimiz haftalarda kendisine bir milyon TL'ye Lamborghini Gallardo otomobil almıştı.

        ŞİRKETİ ORADAYMIŞ!

        Ayakligazete.com'a göre; şarkıcı vergisini kazancının büyük kısımın sağladığı Türkiye'ye değil; Belçika'ya, hem de sade yaşayan bir vatandaş kadar ödüyor! Bu iddialar üzerine şarkıcının menajeri de daha şaşırtıcı bir açıklama yaptı: "Hadise, çifte vatandaş. Vergisini diğer vatanı Belçika'ya ödemesi normal. Kendisinin şirketi orada olduğu için tabii Belçika'ya vergi öder."

        6 AYDA 6 MiLYON TL

        Türk sanatçılar içinde mayıs ve eylül arasında en çok kazanan isimler belli oldu. Hadise; verdiği 80 konserle bu dönem arasında 6 milyon 400 bin TL kazandı. Şarkıcı, bu rakamla sanatçılarımız arasında ilk sıraya yerleşti. Konser başına 85 bin TL aldığı söylenen Serdar Ortaç ise mayıs ve eylül arasında; 45 konser verdi; 3 milyon 825 bin TL'nin sahibi oldu.

        HADİSE'NİN MENEJERİ CEVAP VERDİ

        'Hadise Türkiye'de vergi ödemiyor' haberine menajeri Haluk Şentürk cevap verdi.

        Twitter’da dolaşan Hadise’nin Türkiye’de vergi ödemediği Belçika’ya ödediği yönündeki iddialara Hadise’nin menajeri Haluk Şentürk yanıt verdi.

        Şentürk, "Hadise çifte vatandaş. Şirketi de Belçika’da, vergisini orada ödüyor. Bu durum Hadise’yi vatan haini yapmaz!" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ