Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "Hak ettiğim değeri görmedim"

        Gülben Ergen, boşanma aşamasında olduğu Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan ile evliliğinin neden bittiği konusunda ilk kez açık bir ifade kullandı. Dört ay önce açtığı boşanma davasının ilk duruşması 30 Eylül’de görüşülecek olan Ergen, önceki gün Hakkı Devrim’in “İyi Ki Varsın” programına konuk oldu. Devrim, Ergen’e ayrılık kararını nasıl verdiğini sordu. Hatta Devrim, “Elimde olsa bu işe müdahale ederdim. Ben çocuklarımdan biri evlenirken de, boşanırken de fevkalade ilgiliyim. Sen de benim çocuğum gibisin. Ver hesabını” diyerek şakayla Ergen’e takıldı.

        “SİTEMİMDE HAKLIYIM”

        Bayram tatilinde ikizleri Mustafa Ares ve Güney ile Nişantaşı’nda objektiflere takılan, büyük oğlu Atlas’ın ise şehir dışında babasıyla tatil yaptığını anlatan Ergen, Devrim’in özel hayatıyla ilgili soru sormasına önce şaşırdı, ardından da eşinden hak ettiği ilgiyi görmemekten yakındı.

        Eşini kıskandığı yönünde çıkan dedikoduları da bu vesileyle yanıtlayan Ergen, “Öncelikle ne evlenirken, ne de ayrılırken zekâ değil, kalbimle düşünüyorum. Kıskançlık hiçbir şekilde yok. Birikim, belki evlilikten sonra değil ama çocuklardan sonra oldu. 3 tane çocuğun bakımı ve sorumluluklarının bana verdiği yorgunluğun karşısında belki birazcık hakettiğim değeri ya da ilgiyi görmemiş olmaktan kaynaklanan haklı bir sitem olduğunu düşüyorum. Kıskançlık asla değil. Çünkü kıskançlığı kendime yakıştıramam” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ