Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Brezilyalı dansçılara taş çıkarttı

        “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Carolin karakterini canlandıran Alman oyuncu Wilma Elles, rolünü ‘fantastik’ bulduğunu söyledi: “Carolin çok ilginç bir karakter. Sürekli plan kuruyor. Mutluluğu yakalamaya çalışıyor. Ama hiç kimseye güvenmiyor. Hep şüphe ve korku içinde yaşıyor. Kendini korumak için çok değişik mekanizmalar yaratıp ilginç çözümler üretiyor. Hürriyet'in haberine göre, Wilma Elles için Carolin karakterini oynamak çok fantastik. Çok karışık bir kişilik olduğu için, bir oyuncu için muhteşem bir karakter. Sürekli çok ilginç ve heyecanlı sahnelerle karşılaşıyoruz. Bana göre dizinin yazarı bir dahi.”

        CAROLIN’DEN FARKLI OLDUĞUMU ANLIYORLAR

        Elles, sokakta aldığı tepkilerin zaman içinde değiştiğini de sözlerine ekledi: “Carolin, yuva yıkan bir kadın olduğu için insanlara çok sempatik gelmedi. Hatta bazen yaşananları gerçek hayatla karıştırıp çekim yapmak için izin vermek istemedikleri bile oldu. Ama bu durum zamanla değişti. Bizlerin sadece oyuncu olduğumuzu ve bir senaryoyu oynadığımızı artık anladılar. Onun için karşılaştığım insanlar güzel tepkiler veriyorlar. Zaten benimle biraz konuşunca, Carolin’den farklı olduğumu da hemen görüyorlar.”

        DİZİ OYUNCULUĞUNDA YOĞUNLUK ÇOK NORMAL

        Almanya’da da çeşitli filmlerde rol alan Wilma Elles, her iki ülkede de oyuncuların yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade etti: “Dizi oyunculuğunda yoğunluk çok normal. Eğer dinlenerek çalışmak isteyen oyuncular varsa, onlara Almanya’da çalışmalarını da tavsiye etmem. Çünkü orada da çok zor şartlar ve uzun süreli çalışma saatleriyle karşılaşabiliyorsunuz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ