Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "Evliyseniz boşanın"

        BEGÜM ÇELİKKOL/ HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        begumcelikkol@haberturk.com

        http://twitter.com/bcelikkol27

        Cem Özer, Sadri Alışık Tiyatrosu 2011- 2012 sezonunda başrol oynadığı "Oğluma Bi Haller Oldu" adlı oyun ile kahkahaya boğdu. Oyunun başrolündeki Cem Özer, oyunun galasında birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin, oyundaki rolüyle ilgili olarak sorduğu sorulara yanıt veren Özer, "Bundan sonra evlenip kimsenin kızının başını yakmayacağım. Evliyseniz siz de boşanın. Benim de bir oğlum, bir kızım var, daha ne olsun" dedi.

        Özer, oyun bitiminde izleyicilere tiyatronun öneminden bahsederken, "Sadri Alışık Tiyatrosu'nu büyük çabalarla devam ettirmeye çalışan Kerem Alışık'a teşekkür ediyoruz. Ayrıca Oğluma Bi Haller Oldu isimli bu oyunumuz daha önce Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda Oğlum Çiçek Açtı ismiyle oynanıyordu. Ali Poyrazoğlu Oğlum Çiçek Açtı ismiyle oynamamızı istemedi, biz de Oğluma Bi Haller Oldu adıyla oynamaya başladık" şeklinde konuştu.

        'Oğlum Çiçek Açtı'nın adı, eseri yıllar önce aynı isimle sahneye koyan Ali Poyrazoğlu'nun izin vermemesi nedeniyle, 'Oğluma Bir Haller Oldu' olarak değiştirilmişti. Konuyla ilgili olarak Sadri Alışık Tiyatrosu'nun başındaki isim oyuncu Kerem Alışık,

        "Ali Poyrazoğlu, sevdiğimiz, saydığımız, tiyatroya yıllarını vermiş biri... 'Oğlum Çiçek Açtı' isminin kendisine ait olduğunu ve kullanılmaması gerektiğini bildirince buna saygı gösterdik ve oyunun ismini değiştirdik" demişti. Gala oyununun bitiminde de Alışık, "Buraya bizi izlemeye gelen herkese teşekkür ederiz. Güzel ve eğlenceli bir oyundur. Herkesin izlemesini tavsiye ederiz" diye konuştu.

        EŞCİNSEL OĞLU OLAN BABANIN ÖYKÜSÜ

        Cem Özer'in hem yönettiği, hem de başrolde olduğu 'Oğluma Bir Haller Oldu'da, oğlunun eşcinsel olduğunu ve erkek arkadaşıyla yaşadığını öğrenen bir babanın komik hikayesi anlatılıyor. Olaylar, baba karakterinin eşinin kaynıyla sevgili olup evden kaçmasıyla başlıyor. Oyunda Özer'e; Lale Başar, Paşhan Yılmazel , Sevda Dalgıç ve Erdem Sakalıbüyük eşlik ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ