Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor 3 ünlüden 3 suç duyurusu

        Emel Sayın, hizmetçisinden şikayetçi oldu; Güanydın'ın haberine göre, Emrah kuzenini, Pınar Eliçe ise eski eşi Çetin Çapan'ı savcılığa şikayet etti.

        KUZENİ NEDRET'İ SAVCILIĞA VERDİ

        Emrah, hakkında çeşitli iddialarda bulunan kuzeni Nedret İpek'ten; 'hakaret', 'kişisel verilerin kaydedilmesi', 'verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme' suçlamalarıyla şikayetçi oldu.

        BANA HAKARET ETTİ

        Savcılığa suç duyurusunda bulunan Emrah; akrabalarının üzerinden prim yaparak, para koparmaya çalıştıklarını iddia etti. Dayısı Kaya İpek'i evden attığı iddialarını da yalanlayan Emrah; Mersin'deki evini, dayısına tahsis ettiğini ve onun bu evde 13 yıl oturduğunu söyledi. Kuzeni Nedret İpek'in televizyonda kendisine "Hayırsız, vefasız, edepsiz" diye hakaret ettiğini belirten Emrah; kuzeninin, "Emrah filmlerindeki gibi değil. Para onu çok değiştirdi. Babama zulmetti, bir tekme de o vurdu" sözlerinin ise gerçeği yansıtmadığını söyledi.

        HİZMETÇİSİNİ İHBAR ETTİ

        Usta yorumcu Emel Sayın; hizmetçisi Saniye Ç.'den kendisinin ve yeğeni Nergis Mirzaoğlu'nun eşyalarını çaldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Sarıyer Merkez Jandarma Karakolu'nu arayan Sayın; eşyalarının, yıllardır yanında çalışan Saniye Ç. tarafından çalındığı ihbarında bulundu.

        HIRSIZLIK YAPMADIM

        İddiaya göre; yeğeni ile birlikte yılbaşı programı için şehir dışına çıkan Sayın, hizmetçisi Saniye Ç.'yi de Mirzaoğlu'nun Ulus'taki evinde bıraktı. Program sonrası evine dönen Mirzaoğlu; bir çantası ile yüzüğünün yerinde olmadığını fark etti. Durumu öğrenen Emel Sayın ise daha önce de benzer durumların yaşandığını belirtip jandarmayı aradı. Eve gelen jandarma ekipleri, ifadesini aldığı Saniye Ç.'yi adliyeye sevk etti. Karakolda alınan ilk ifadesinde eşyaları aldığını kabul eden Saniye Ç., "Emel Hanım evde yokken kıyafet ve takılarını giyip fotoğraf çektirmek istemiştim. Amacım kesinlikle hırsızlık değildi" dedi.

        ESKİ EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ

        Şarkıcı Pınar Eliçe; birkaç yıl önce boşandığı eşi Çetin Çapan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bir süre önce, çocuklarının önünde kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle eski eşine 30 bin liralık tazminat davası açan Eliçe; bu kez 'hakaret ve ölüm tehdidi' iddialarında bulundu.

        EVDEN ÇIKAMIYORUM

        Eski eşi Çetin Çapan'ın ailesinin siyasi gücünden korktuğunu ve evinden dışarı çıkamadığını belirten Pınar Eliçe; savcılığa verdiği üç sayfalık suç duyurusu dilekçesinde şu iddialarda bulundu: "Eski eşim Ergenekon davası şüphelisi Gürbüz Çapan'ın kardeşidir. Bana 'Git davanı aç, biz Çapan Ailesi'yiz. Hakimi de bağlarız, savcıyı da' dedi. Hakkında kamu davası açılmasını talep ediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ