Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Seda Önder albüm yapıyor

        BEGÜM ÇELİKKOL / HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        begumcelikkol@haberturk.com

        http://twitter.com/bcelikkol27

        Alişan'la yaşadığı ilişkiyle konuşulan Seda Önder, Demet Akalın'a inat albüm yapıyor. Bilindiği üzere Önder, Akalın'ın vokalistiydi. Alişan'dan ayrıldıktan sonra Demet Akalın tarafından işine son verilen Önder, şu sıralar albüm çalışmalarıyla zaman geçiriyor.

        Önder, "Bir insanın işi gücü rast gitmiyorsa, mutlaka birinin ahını almış demektir. Helallik istemeden ölemezsiniz" d,ye bir cümle sarf etti.

        Sonrasında Önder Twitter ortamında, "Kendi şarkılarımı dinliyorum da şimdi" yazarken, "Geliyor, çok güzel oluyor. Allah'ın izniyle iyi müzik dinleyeceksiniz" yazdı.

        Bu açıklama sonrasında ortalık karıştı. "Sesin ve yüzün çok güzel ama sana tavsiyem buradan zamanında birlikte çalıştığın kişilere gönderme yapma istersen sana yakışmıyo" şeklinde yorumlar gelen Önder, "Teşekkürler fakat biz aramızda eğleniyoruz, kimseye gönderme yapmıyoruz. Göndermeye gerek yok" dedi.

        Bu kez Önder'e, "Açık açık yazmışsın işte. Makyaj, kirpik, yalaka, sevgili falan. Bir isim eksik... Boşver... Sen işine gücüne bak" yorumları geldi.

        Bu arada Önder'in Twitter sayfasında hâlen Demet Akalın ve Alişan'la birlikte çekildiği fotoğrafları kaldırmadığı da dikkatlerden kaçmadı...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ