Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gözyaşlarıyla anıldı

        Kadıköy Caddebostan'da bir arkadaşının evinde hayatını kaybeden Defne Joy Foster'in ölümünün üzerinden bir yıl geçti. Foster için Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Törene Foster'in annesi Hatice Foster, oyuncu Ece Uslu ve sevenleri katıldı.

        Anma törenine Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz ile sanat camiasından kimsenin katılmaması ise dikkat çekti. Anne Hatice Foster, anma töreninde kızının mezarı başında gözyaşlarına boğuldu. Gözyaşlarını tutamayan Ece Uslu da Hatice Foster'i teselli etmeye çalıştı. Foster, mezarı başında okunan dualar eşliğinde anıldı. Acılı anne anma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        Hatice Foster, "Defne'yi en çok sevenler burada. Başka da kimsenin gelmesine gerek yok. Zaten insanların işi var, hava da soğuk" dedi.

        Oyuncu Ece Uslu ise Defne Joy Foster'in çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek, "Bir yıl önce onu kaybettik. Üzgünüz, yeri dolmuyor" diye konuştu. Uslu, sanat camiasından isimlerin anma törenine katılmamasıyla ilgili sorular üzerine de bunu vefasızlık olarak görmediğini vurguladı.

        İHA Abbas USLU

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ