Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hatice Aslan ve Kenan Ece tam gaz

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        https://twitter.com/MAGAZINHT

        Geçtiğimiz günler de, genç sevgilisi Kenan Ece ile Kartalkaya'da samimi görüntüler veren Hatice Aslan, Nişantaşı City's'de gerçekleştirilen El Yazısı adlı filmin gala gecesinde sevgilisi ile yan yana gelmemeye özen gösterdi. Galanın gerçekleştiği salonda birbirlerinden uzak kalmayı tercih eden çift, yine de yakalanmaktan kurtulamadı.

        Filmi izlemek için, salona ayrı giriş yapan ikili yan yana oturunca aynı kare içerisinde olmaktan kurtulamadı. Çiftin neşesi gözlerden kaçmazken, bir süre önce bir kişi tarafından genç sevgilisi olduğu için eleştirilen Aslan'ın mutluluğu dikkatleri çekti.

        İkili hakkında bir Twitter kullanıcısı Kenan Ece’ye “O kadar özgür olalım ki iyice ahlakımız bitsin, annemiz, ninemiz yaşındaki insanlarla daha rahat düşüp kalkalım, değil mi!” yazmış, Ece’nin yanıtı ise “Hayır, o kadar ahlaksız olalım ki, tanımadığımız bilmediğimiz insanlara gecenin köründe hakaret edelim. Aşağılık seni. Bunlar sana geri dönecek, yanına kalacak sanma. Yaptığın yanlış, böyle bir hakkın yok. Zavallı!” olmuştu.

        Hatice Aslan da “Bu konularda konuşmak istemiyorum. Başkalarının sözleri üzerine yaşamıyorum" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ