Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kadir İnanır'ın yeni filmi Elveda Katya

        MEHMET ÇALIŞKAN

        GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

        Başrolünde de yer aldığı 145 sinema filmi ve 13 televizyon dizisiyle Türk Sineması’nın en üretken erkek oyuncularından biri olan Kadir İnanır, belinden ve akciğerlerinden ameliyat olduktan sonra kısa sürede ayağa kalkarak sevenlerini mutlu etmişti.

        Önümüzdeki günlerde sete girecek olan İnanır, dört yıl aradan sonra bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek. Yönetmenliğini Ahmet Sönmez’in yapacağı ‘Elveda Katya’ adlı filmle kariyerinin 146. sinema filminde başrol oynamaya hazırlanan Kadir İnanır’a Rus oyuncular Anna Andrusenko ile Karina Andolenko eşlik edecek. İnanır’ın geleneksel ve dindar bir kaptanı canlandıracağı ‘Elveda Katya’da rol alacak Rus oyunculardan Anna Andrusenko 25, Karina Andolenko 27 ve Ekaterina Malikova 30 yaşında.

        Caner Cindoruk ile Rüçhan Çalışkur’un da rol alacağı ‘Elveda Katya’, yetim Katya’nın babasını bulmak için Rusya’dan Trabzon’a gelmesiyle gelişen olayları hikâye ediniyor. Katya’nın babası Yunus Kaptan, Ruslara Nataşa gözüyle baktığı için reddettiği kızının Trabzon’da sefil bir halde yaşamasından rahatsız olsa da mahalle baskısından dolayı yardım elini uzatmakta endişe etmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ