Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İnsanlar Alemi'nin ilk bölümü Santral İstanbul'da gösterildi

        BORA BAĞCIBAŞI

        GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

        Santral İstanbul, önceki akşam, Star TV’de yayınlanan, yapımcılığını BKM’nin, proje tasarımınıysa Elif Yakarçelik ve Alper Kul’un üstlendiği, ‘İnsanlar Alemi’ adlı televizyon programının ilk bölüm gösterimine ev sahipliği yaptı.

        İnsan ilişkileri üzerine yazdığı kitabı uygulamalı olarak tanıtmaya çalışan bir öğretim görevlisiyle öğrencilerinin performansları üzerine kurulu olan programda rol alan Ali Sunal, Alper Kul, İrem Sak, Okan Çabalar, Erdem Yener ve Aylin Kontente, ilk bölümü aralarında Mehmet Turgut, Bedük ve Hayko Cepkin’in de bulunduğu yakın dostlarıyla birlikte izledi.

        ‘İLERİDE BİRLİKTE FİLM ÇEKEBİLİRİZ’

        Kahkahaların havada uçuştuğu gecede, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Sunal, “Bizim ekip bir aile gibi oldu. Ne yapmamız gerektiğini artık birbirimizin gözlerine bakarak anlayabiliyoruz. İleride bir sitcom’da ya da filmde bir araya gelebiliriz” dedi.

        Alper Kul ise, “Biz 6 arkadaş bu işi yaparken çok eğleniyoruz. Umarız biz eğlenirken izleyenleri de eğlendirebiliriz” diye konuştu. Meltem Bozoflu’nun yönettiği, Murat Kepez’in ise senaryo editörlüğünü üstlendiği ‘İnsanlar Alemi’, perşembe akşamları Star TV’de izleyiciyle buluşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ