Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Seda Önder, Alişan'la neden ayrıldı?

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        http://twitter.com/MAGAZINHT

        Alişan'la yaşadığı ilişkiyle kendisinden söz ettiren Seda Önder, sonunda "Şaheser" isimli albümünü çıkardı. Eftelya Balıkçısı'nda yaptığı lansmanla albümünü tanıtan Önder'e Alişan'la neden ayrıldığı soruldu.

        Albümü için, "İnanılmaz heyecanlıyım. Hayalini kurduğum her şeyi gerçekleştirdim. Müzik yapmak istiyorsanız kimseyi dinlemeyin, yapın" dedi.

        Bugün çıktığı bir televizyon programında da Alişan ve Demet Akalın'ın kendisinin önünü kestiği iddiaları sorulunca Önder, "Hiçbiriyle görüşmüyorum. Ortak arkadaşlarımız var. Kulağıma gelen şeyler onların benim önümü kesmeleri yönünde" şeklinde konuştu.

        Önder ayrılığın sebebini de anlattı. "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum" diyen Önder, "Çok şaçma sapan bir sebep bizi ayırdı. Maç yüzünden bitmesi saçma oldu. . Ben koyu bir Galatasaray taraftarıyım ve arkadaşlarımla maça gittim. Maçtan bir saat önce 'Gitme, seni herkes tanıyor' dedi. Ben de gittim. Bu sorun oldu. Maça gittim ve sorun çıktı. Şimdi önümü daha rahat görebiliyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ