Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İzzet Yıldızhan'dan beraat açıklaması

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        http://twitter.com/MAGAZINHT

        Ankara'da bir otelde ''nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs'' ve ''kasten yaralama'' suçlarını işlediği iddiasıyla yargılanan türkücü İzzet Yıldızhan'ın beraatına karar verildi.

        Yıldızhan bu konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Yıldızhan, açıklamasına, "29.10.2011 tarihinde Ankara’da meydana geldiği öne sürülen ve tarafımın davalı olarak yargılandığı davanın 3. duruşmasında alınan kararla, suçsuzluğumun ispatlandığını ve beraat ettiğimi tüm kamuoyuna duyururum" şeklinde başladı.

        Başından beri sabırla sükûnetimi koruduğum bu süreçte, hakkımda yapılan tüm yargısız infazlara, karalama çalışmalarına rağmen, tamamen asılsız bir iftiradan ve komplodan ibaret olan bu olay karşısında, adaletin yerini bulduğuna inanıyorum" diyen ünlü türkücü, "Türk Mahkemelerine, Hâkim ve Savcılarına, gerçeklerin aydınlanması konusunda özverili çalışmalarından dolayı ve verdikleri adaletli karar için teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ayrıca davanın başlangıç sürecinden bu zamana kadar yanımda olan ve suçsuzluğuma inanan, başta ailem olmak üzere tüm dostlarıma ve sevenlerime teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ