Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kızıl Ajan Antalya'da, Anna Chapman Türkiye'de, Anna Chapman defileye çıktı, Anna Chapman podyumda, Anna Chapman nefes kesti

        BEGÜM ÇELİKKOL

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        Dosso Dossi Fashion Show , Antalya Expo Center'da düzenlenen defileyle yapıldı. Podyuma birbirinden güzel modeller birbirinden farklı firmalarin kıyafetlerini tanıttı. Defilede 2 sürpriz de vardı.

        Victoria's Secret'in ünlü modeli Erin Heatherton ile "Kızıl Ajan" lakaplı Rus model Anna Chapman, kendileri için özel tasarlanan giysileri sergilediler.

        Türkiye'de ilk kez podyuma çıkan Heatherton, defilede üç kıyafet sunarken, Chapman bir kıyafet sundu.

        Kızıl Ajan Chapman, Türkiye'ye cok fazla geldiğini söylerken, "Antalya'yı çok beğendim. Ancak defileler zor. Şükür ki manken ya da oyuncu değilim, bağış işleriyle uğraşıyorum" dedi.

        Chapman, "Türkiye'ye ajanlık için geldiniz mi?" sorusuna yanit vermek istemedi.

        "BENİ TAKİP EDiN"

        Kendisine gösterilen ilgiden sıkılıp sıkılmadığı ile ilgili soruyu yanıtlayan Chapman, "İlgiden sıkılmadım, aksine çok mutlu oluyorum. Siz de beni görüntülemeye, takip etmeye devam edin. Bu ilginin devam etmesini istiyorum" dedi.

        "TÜRK MANKENLER SAMİMİ"

        Erin Heatherton ise defilenin Victoria Secret defilelerinden farklı olmadığını söyledi.

        Türk mankenleri tanımadığını, ancak çok samimi olduklarını ifade eden Heatherton, Antalya'nın çok güzel olduğunu kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ