Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor 30 yıl önce 30 yıl sonra

        MEHMET ÇALIŞKAN/ HT MAGAZİN

        Hülya Avşar, selülit tartışmalarının ayyuka çıktığı bugünlerde 30'uncu sanat yılını çektirdiği özel fotoğraflarla kutluyor. Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifinin karşısına geçen Avşar, "30 yıl önce mi daha güzeldi yoksa şimdi mi?" dedirtecek kadar iddialı.

        SON 30 YILDA TAM 52 FİLMDE BAŞROL OYNADI

        Bundan tam 30 yıl önce 1982 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda birinci seçildikten sonra evlenip boşandığı için tacı elinden alınan Hülya Avşar'ın ağlarken çekilen fotoğrafları dönemin ünlü yapımcısı Kadri Yurdatap'ın dikkatini çekmişti. Yurdatap'ın ikna çabalarının ardından Fikret Hakan ve Salih Güney'la 'Haram' adlı filmde ilk kez kamera karşısına geçen Avşar, aradan geçen 30 yılda 52 sinema filminde rol alarak bu alanda bir rekor kırdı.

        YAPIMCILARDAN YENİ FİLM TEKLİFİ YAĞIYOR

        Hülya Avşar, şimdi oyunculuk kariyerinin 30. yılını çektirdiği özel fotoğraflarla kutluyor. Sanatçı, yeni fotoğraflarıyla "30 yıl önce mi daha güzeldi yoksa şimdi mi?" dedirtecek. Ailesiyle St. Tropez'e gidecek olan Avşar Kızı, Türkiye'ye dönüşündeyse yeni sinema filmi tekliflerini değerlendirecek. Avşar, 30. sanat yılı için şunları söyledi; "Ben sinemayla var oldum. Övüneceğim birçok filmde rol aldım. Dilerim sinemada bir 30 yıl daha var olurum"...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ