Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Cicişler'in Sibel Üresin zaferi!

        Seda Sultan programına konuk olan çok eşliliğin yasal hale getirilmesini savunan muhafazakar kesimin aile danışmanı Sibel Üresin ile Ciciş Kardeşler birbirine girmişti!..

        Canlı yayın esnasında Sibel Üresin; program konukları Esra & Ceyda Ersoy kardeşler ile şarkıcı Ebru Polat'ı kast ederek "Ben ekrana çıkan insanların genç kızlara tavsiyelerde bulunurken duyarlı olmalırını isterim. Genç kızlara mini etek tavsiyesinde bulunmak çok doğru bir şey değil. Benim zihnimdeki genç kadın modeline uymuyorlar." şeklinde konuşunca Ebru Polat; "Sibel Hanım da bizim kafamıza uymuyor. Biz de eşimize başka kadın tavsiye etmeyiz." ifadesinde bulundu. O esnada söze giren Esra Ersoy da "Eşinize başka bir hanımı önermek 'p...k'liğe giriyor" yorumunu yapınca canlı yayın bir anda karıştı.

        Canlı yayın esnasında gerginlik uzun bir süre devam ederken programın sunuculuğunu üstlenen sanatçı Seda Sayan'ın iki tarafı yatıştırma çabası bir sonuç vermedi ve Sibel Üresin; kendisine 'p...k' diyen Esra Ersoy'u mahkemeye vereceğini açıkladı. Ciciş Kardeşler Twitter hesaplarına mahkemenin davayı reddettiğini açıkladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ