Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Derin'i unuttu!

        Derin Mermerci'yle yaşadığı fırtınalı ilişkinin ardından sesi soluğu çıkmayan Kaan Urgancıoğlu önceki akşam Cihangir'de yeni sevgilisiyle evine gideken görüntülendi. Gazetecileri fark edince koşmaya başlayan Urgancıoğlu'na kız arkadaşı, "Dur bende topuklu var koşamıyorum" diye bağırdı...

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        MERMERCİ BARIŞMAK İSTEMEDİ

        Kaan Urgancıoğlu'nun Derin Mermerci'yle aşkı oynadığı bütün dizilerden daha çok reyting almıştı! Sosyetik güzelle genç oyuncunun ilişkisi Urgancıoğlu'nun bir barda tartıştığı Mermerci'ye şiddet uyguladığı iddialarının ardından sona erdi. Derin Hanım'la barışma çabaları sonuçsuz kalan ve uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Kaan Urgancıoğlu önceki akşam Karaköy'de bir barda yeni kız arkadaşıyla bir partiye katıldı. Urgancıoğlu kargaşadan yararlanıp gazetecileri atlatarak partiden ayrıldı.

        SAÇILARIYLA YÜZÜNÜ KAPATTI

        Yeni sevgilisiyle bir taksiye binip Cihangir'deki evinin yolunu tuttan Kaan Urgancıoğlu, önce bir büfeden alışveriş yaptı. Taksiden indiği sırada gazetecileri karşısında görünce koşmaya başlayan Urgancıoğlu'na sevgilisi, "Dur beni bekle, bende topuklu var koşamıyorum" diye bağırdı. Genç kadın bir yandan da saçlarıyla yüzünü gizlemeye çalıştı. Sorulara cevap vermeyen Kaan Urgancıoğlu eve girerken gazetecilere, "İşinizi yaptınız artık gidebilirsiniz" dedi.

        DERİN'İN BOHEM PARTİSİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ