Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yılbaşında SHOW TV’ye yıldız yağacak, Show TV yılbaşı programı

        HT MAGAZİN

        SHOW TV’nin yılbaşı özel programının çekimleri çarşamba günü yapıldı. Sunuculuğunu Alişan-Çağla Şıkel ikilisinin üstlendiği programın çekimleri 14 saat sürdü. Oryantal Asena’nın dans şovu yaptığı programda Volkan Konak, Zara, Cengiz Kurtoğlu, Kutsi gibi yıldız isimler şarkı söyledi.

        SHOW TV’nin yılbaşı özel programının çekimleri çarşamba günü, Sefaköy’deki Ciner TV Stüdyoları’nda yapıldı. Saat 14.30’da başlayan ve yıldızlar geçidine sahne olan çekimler gece 03.30’da tamamlandı.

        Sunuculuğunu SHOW TV’nin ilgiyle izlenen programlarından Her Şey Dahil’in sevilen isimleri Alişan-Çağla Şıkel ikilisinin üstlendiği yılbaşı özel programında; Volkan Konak, Hakan Altun, Cengiz Kurtoğlu, Zara, Berkay, Mehmet Erdem, Kutsi, Berksan, Suzan Kardeş, Sami, Aydın Kurtoğlu, Serkan Kaya, Niyazi, Resul Dindar, Selçuk, Hasan Yılmaz, Ramazan Çelik sevilen şarkılarını seslendirdi. Oryantal Asena kıvrak dansları, Hüsnü Şenlendirici ise klarnetiyle programa renk kattı.

        Ekranların en eğlenceli ikilisi Alişan ve Çağla Şıkel, esprileriyle çekimlere renk kattı. İkili şıklıklarıyla da göz doldurdu.

        Hüsnü Şenlendirici, Hakan Altun’un seslendirdiği şarkıya klarnetiyle eşlik etti. İkilinin düeti müzik ziyafetine dönüştü.

        Şarkılarını gitarıyla seslendiren aşk şarkılarının romantik sesi Kutsi, pop müziğin sevilen isimlerinden Berksan ile düet yaptı.

        Türk halk müziğinin güçlü seslerinden Zara, özel olarak hazırladığı repertuvarıyla adeta mini bir konser verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ