Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Amerika'da ameliyat oldu

        İbrahim Tatlıses, Amerika'nın Miami eyaletinde yaklaşık 4.5 saat süren başarılı bir ameliyat geçirdi. Ünlü sanatçının menajeri Eyüp Kanat sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

        Kanat, "Sayın İbrahim Tatlıses'in Türkiye saatiyle bugün öğleden sonra girdiği ameliyat başarıyla sonuçlanmıştır. İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu gayet iyidir. Arayan, soran iyi dileklerini ve dualarına gönderen tüm dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederiz" mesajını paylaşarak ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

        Tatlıses, ameliyat öncesi Twitter'dan "Buranın saati, 06 03 AMELİYATA gidiyorum sizlerden hakınızı helal etmenizi istiyorum ben helal ediyorum ve DUA bekliyorum görüşmek üzere!!! Sizlerde ALLAHA emanet olun...!!!" mesajını paylaşmıştı.

        Öte yandan Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses yaptığı sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı:

        "Bunu yazıp yazmama hususunda çok düşündüm!!! Amma velakin Ben O Babanın Oğluysam; Sabrımın ve Sükunetiminde bir Sınırı var!!! BABAM şu an yoğun bakımdayken; Hâlen bir yaşam savaşı verirken 'ki bu bir Beyin Ameliyatıdır ve giderkende ameliyata girmeden öncede benden ve herkesden Helallik alma ihtiyacını hissedecek kadar Ciddi'dir... Çıkıp Gülücüklü ÇOK ŞÜKÜR BAŞARILI GEÇTİLER'e...Kendi adının yarınki olası İbrahim TATLISES haberlerinde KAYNAK gösterilme ihtimalini gözetici BASIN AÇIKLAMA demeçlerine...Ve BEN PATRONLARIYSAM benden mütabakatsız ucuz SOSYAL MEDYA haberlerine... REST ÇEKERİM!!! BABAM YOĞUN BAKIMDA'dır!!! Ve 3 Yıldır yakınlarımın bildiği gibi bir rahatsızlık yaşayan ben AHMET herkesin yerini bilirim!Herkeste Yordamını bilecek!!! Ömrümü ona Can Yeleği eden ben yanında değilim buna DOKTORUM müsade etmedi... Ama BABAM DUALARIMDA ve KALBİMDEDİR! Mevzuu bahis kişilere İBRAHİM TATLISES ismi üzerinden PRİMİ,REKLAMI bırakmalarını söylüyorum!BABAM Sevenlerinin KALBİNDEDİR!Ve bu onu en mutlu eden yerdir!Bu böyleydi böylede KALACAK.

        Saçma sapan ve yapmacık sevinç nâraları atanlar; DUA KAPILARINI KAPATIRKEN YALNIŞ YAPTIKLARININ FARKINDA DEĞİLLER...! Elif Ada ve daha 5 Yaşında ellerini Rabbine açıp DEDE diyen Oğlum kadar PAK olsun önce Kalpleriniz, sonra Babamın adını anabilirsiniz! Biz neler yaşıyoruz! Birileri neyin peşinde...4 Yıldır YIKILMADIK EĞİLMEDİK...!Ama incindikmi...? HEMDE ÇOK!Öldürmeyen KURŞUN güç verir direnç verir!Hiç kimse ve hiç birşey BABAM'dan değerli değildir...!DUALARINIZI EKSİK ETMEYİNİZ."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ