Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Magazin Gazetecileri'nden Şahan'a dava!

        HT MAGAZİN

        Instagram hesabından magazin gazetecilerine hakaret edip tahrikçilik ve tacizcilikle suçlayan, magazin basınına ‘pislik çukuru’ benzetmesi yapan Şahan Gökbakar için Magazin Gazetecileri Derneği suç duyurusunda bulunacak.

        ‘HAKARET SUÇU İŞLEDİ’

        MGD’den yapılan yazılı açıklamada, “Gökbakar, Türk Ceza Kanunu’na göre hakaret ve iftira suçlarını işlemiştir. Kendisine maddi ve manevi tazminat davası açacağımızı ve sonuna kadar basın emekçilerinin yanında olduğumuzu bildiririz” denildi.

        Esin ÖVET YAZDI...

        "SEN O ÇUKURDA YÜZÜYORDUN ŞAHAN!"

        Şahan Gökbakar dün Instagram hesabından “Magazin denen pislik çukuru” diye başlayan bir yazı yazdı. Hatta yıllardır anlayamadığından da yakındı. Şahan’cığım, senin sosyal medyaya koyduğun fotoğrafların bile ana gazetelerde değil bu magazin denen pislik çukurunun eklerinde çıkıyor. Senin yaptığın o filmler var ya; işte onlar da bu pislik dediğin mecralarda çıkıyor. Hatta hani seni kimse tanımıyorken Cem Yılmaz’a laf attığın dönemler var ya; işte onlar da hep magazin denen pislik çukurunun eklerinde çıkıyordu. “Sadece işimle ilgili” diyorsun ya, o röportajlar da magazin denen pislik çukurunun eklerinde çıkıyor. Yani senin röportajın çıkıyor, yan sütunlarda da senin görmek istemediğin özel hayatlarla ilgili haberler oluyor. İvedik’lerinle ilgili röportajlarını da ekonomi, spor gazetelerine vermen lazım eğer bu pislik çukurunun içinde olmak istemiyorsan.

        Bunları yazmışsın. Fotoğrafı eklerken de çevir kazı yanmasın hesabından “İşini etik yapan” filan diye kurduğun cümlelerle tam anlamıyla bir cephe almak istemediğini ifade etmişsin. Ha bir de “Amaç TV kanalını, onun sahibini karalamak, o kanalla iş yapan isimleri yıldırmak” demişsin ya. Senin hangi TV ya da hangi kanal sahibiyle iş yaptığını bizim gazetede bilen yok. Dün özellikle tek tek herkese sordum. Kimsenin nasıl bir anlaşma yaptığınla ilgili bilgisi yok. Şehrin en gözde mekânına gidiyor, çıkışta da ışıkları kapattırıyorsan bu dünyanın her yerinde haberdir. Ve eleştiriye açıktır. Senin tabirinle bu magazin denen pislik çukuru senin evinin içine girip haber yapıyorsa, haklısın. O yüzdendir ki bu pislik çukurunun içinde sen de bir zamanlar derya deniz yüzüyordun. Çıktığın magazin programlarını hatırlarsın. Şimdi ünlü ve çok zenginsin. O yüzden hatırlamak istemiyor olabilirsin. Ama ben diyeyim sana gaza gelme Şahan! Şu meslekte çok gaza gelen hatırlıyorum şimdi esamileri okunmuyor. Hatta senin tabirinle magazin çöplüğünde olabilmek için takla atıyorlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ