Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nilüfer'e idol ödülü

        HT MAGAZİN

        Nilüfer, katıldığı geceye damgasını vurdu Nilüfer, “Gençlerin müziğe ilgi duymaları beni çok gururlandırıyor, bizlerin genç yüreklere ihtiyacı var” dedi.

        Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun önderliğinde düzenlenen, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük gençlik organizasyonu Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’nın finali, önceki gün, Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

        Elemelerine 367 okulun katıldığı yarışmanın finalinde 15 ilden 32 okul yarıştı. 7 kategoride ilk 3’e girenleri Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun başkanlığını yaptığı jüri belirledi.

        Jüride Özkan Uğur, Teoman, Nükhet Duru, İskender Paydaş, Tarkan Gözübüyük, Turhan Yükseler, Harun Tekin ve Meltem Taşkıran gibi müzik dünyasından isimlerin yanı sıra HT Magazin’den Bülent İpek ile Mehmet Çalışkan, Ali Eyüboğlu, Ayşe Aral, Ömür Gedik, Yüksel Aytuğ, Mehmet Coşkundeniz, Atilla Aydoğdu, Önder Sarıahmetoğlu, İlker Gezici, Murat Beşer, Hakan Tok, Edda Sönmez, Hakan Eren, Suat Kavukluoğlu ve Güzide Yülek gibi gazeteci ve televizyoncular da vardı.

        NILÜFER’E IDOL ÖDÜLÜ

        Ataman Erkul ile Evrim Akın’ın sundukları yarşımanın İcra Dalı birincisi olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi tam teçhizatlı müzik stüdyosunun sahibi oldu.

        Dereceye giren okullara para ödülü verilirken, üstün başarı gösteren 2 öğrenciyse Bilgi Üniversitesi’nde burslu okuma hakkı kazandı. Finale damgasını vuran isim mini bir konser veren Nilüfer oldu. ‘Geceler’ şarkısıyla sahneye çıkan ve finalist öğrencilerle birlikte ‘Mor Menekşe’yi seslendiren sanatçıya İdol Ödülü verildi.

        ‘Benim Ol’ adlı şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Edis ise Yılın Ümit Veren Genç Şarkıcı Ödülü’ne layık görüldü.

        Gecede Kayahan ve Erol Büyükburç unutulmadı. Liseliler yakın zamanda kaybettiğimiz usta isimlerin şarkılarını seslendirdi.

        Yarışma öncesi öğrencileri kuliste ziyaret eden Nükhet Duru, “Müziğe gönül veren gençlerin arasında olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

        #haber#haber#Liseli müzisyenler Kayahan ile Erol Büyükburç’u anıyor#

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ