Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Esmersoy ile Arda Turan iddialara son noktayı koydu
        1

        Esin ÖVET / HT MAGAZİN

        Ben bir kadın ve bir erkeğin arkadaş olabileceğine inananlardanım. Çoğu kişi bir kadın ve erkeğin arkadaş olduklarında bile aralarında illa ki bir yakınlık olabileceğini düşünüyor. Ateşle barut misali.

        2

        Ama benim 20 yıla yakındır dost olduğum, görüştüğüm erkek arkadaşlarım var. Daha aramızda herhangi bir yakınlık olmadı. Yani bunu yaşayan bir kadın olarak birçok kişi gibi “Kesin aralarında bir şey geçmiştir” diyenlerden değilim. Arkadaşlığa, dostluğa inanırım.

        3

        Burcu Esmersoy ve Arda Turan da dostluklarını hep bu yönde anlatmaya çalıştı ama tabii belli olmaz, gönül bu. Nice dostlar var, yıllar sonra evleniyor. Onun garantisi yok ancak son 1 haftadır ikili hakkında sürekli aşk yaşamışlar, sonra da ayrılmışlar haberleri yapılıyor.

        4

        Arda Turan, Aslıhan Doğan’ı tercih etmiş hatta Twitter’dan Burcu Esmersoy’u yasaklamış, engellemiş. Önce Burcu’ya sordum bu durumu. Bana “Küs olduğumuzdan benim haberim yok. Bizim aramıza kimse giremez” dedi.

        5

        Daha sonra Arda Turan’a sordum, o da “Herkes bir şey yazıyor. Artık önüne geçemiyorum. Burcu’yla bizim aramıza kimse giremez” dedi. ikisine farklı zamanlarda, farklı şekilde sordum, ikisi de bu yanıtı verdi.

        6

        Hatta Burcu “Artık Arda hakkında konuşmak istemiyorum. Yanlış anlaşılıyorum, başım ağrıyor sonra” dedi ama benim ısrarımdan sonra yanıt verdi. Bakınız açık ve net ikilinin ağzından çıkan cümleler bunlar. Ekleme, kısaltma yok.