Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sibel Can'dan İbrahim Tatlıses'le düet açıklaması

        Mehmet ÇALIŞKAN / HT MAGAZİN

        Sibel Can, Gürcistan’ın turistik şehirlerinden Batum’da bir konser verdi. Can, Leogrand Hotel’deki konserinde Gürcü hayranlarına iki buçuk saat boyunca keyifli anlar yaşattı. Oryantal Didem ile başlayan gecede Sibel Can, ilginç açıklamalarda bulundu.

        ‘MIAMI SANKİ ÇOK YAKIN’

        Yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses’in 1 Kasım Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekili aday adayı olması üzerine kendisinin siyasete ne ölçüde ilgi duyduğu şeklindeki soruya Sibel Can, ‘Benden hiçbir şey olmaz. Ben şarkı söyleyeyim yeter. Bu arada İbrahim Bey, Miami’de. Beni arayıp ‘Geliyor musun’ dedi. Sanki çok yakın bir yer. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı albüm çalışmasını dinledim. Mutlaka albümün içerisinde yer almak istiyorum. Bir düet olabilir’ şeklinde cevap verdi.

        ‘BENİM İŞİM DEĞİL O’

        Sibel Can, televizyon kanallarından evlilik programı için yüksek ücretli teklifleri neden kabul etmediğini ise şöyle açıkladı; ‘Onu da yapamam. Öyle şeyler kolay değil, zaman lazım. Benim işim değil o, benim öyle bir yere bağlı olmam imkânsız. Ben sıkılınca 2 gün kızımın yanına, 3 gün Miami’ye gidiyorum.’

        ‘3+1 EVDE YAŞIYORUZ’

        Tarkan imzalı ‘Bir Parmak Bal’ adlı single’ını bu hafta çıkaracak olan Sibel Can, evini tadilata verdiği için Çubuklu’daki evindeki yaşamını ‘3 oda 1 salon. Çoluk çocuk hiç bu kadar burun buruna olmamıştık. O kadar güzel ki çocuklarla... Diğer evi tadilata soktuk. Çünkü çocuklar büyüdü. Kendilerine özel alanlar istediler’ sözleriyle anlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ