Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sandra Bullock'ın yeni sevgilisi Bryan Randall'ın geçmişi kirli

        Kendisi bu konuda herhangi bir açıklama yapmasa da Bullock'ın bir süredir fotoğrafçı ve model Bryan Randall ile birlikte olduğu konuşuluyor.

        51 yaşındaki Bullock ile kendisinden iki yaş küçük Bryan Randall, ünlü oyuncunun oğlu Louis'in beşinci doğum gününde tanıştı. Minik Louis'in doğum günü partisinde fotoğraf çeken Randall ile Bullock arasında bir yakınlaşma oldu. Bullock ile Randall beş aydır birlikteler.

        GENÇLİK YILLARI HAREKETLİ GEÇMİŞ

        İngiliz Daily Mail gazetesinin iddiasına göre Bryan Randall gençlik yıllarında uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle zor günler geçirdi. Defalarca uyuşturucu ve alkol etkisi altındayken araç kullanmak suçundan gözaltına alınan Randall, bir de kız çocuğu sahibi.

        Öykünün bu kısmı da trajik. İddialara göre Bryan Randall, nişanlısı Janine Staten çiftin kızını henüz dünyaya getirdiği dönemde; uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için rehabilitasyon merkezine yatıp tedavi olmaya başladı. Randall'ın kızı Skylar'ın annesi de bir süre sonra uyuşturucu yüzünden öldü. Randall ile şu anda 22 yaşında olan kızı Skylar çok sık görüşmüyorlar.

        Ancak akrabaları hem fotoğrafçı hem de model olan Bryan Randall'ın eski kötü alışkanlıklarından uzun yıllar önce kurtulduğunu ve tamamen "temiz" olduğunu söylüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ