Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeşim Salkım, biten evliliğinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı, “Gece geç saatte boş otobanda ağlıyorum” dedi

        Kanaltürk’te yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın konuğu olan Yeşim Salkım, ayrılık sonrasıyla ilgili itiraflarda bulunurken göz yaşlarını tutamadı.

        Çocuklarına mutsuzluğunu göstermemek için çabaladığını söyleyen Salkım, zorlandığı anlarda yaptığı gizli kaçamadığı da programda anlattı: “Biniyorum arabaya sonuna kadar Lara Fabian açıyorum. Geziyorum, ağlıyorum, dönüyorum. İçimdeki zehri akıtıyorum. Gece geç saatte boş otobanda ağlıyorum.”

        'YANINDAKİ KIZDAN SOKAKTA ÇOK VAR'

        Salkım, Hakan Eratik’in boşanmanın hemen ardından sarışın bir güzelle görüntülenmesiyle ilgili ne hissettiği sorulunca ise şunları söyledi: “Onlardan çok var sokakta.... O yüzden çok öyle bakılacak bir şey göremedim. Sadece ben Hakan’a baktım. Sonra Hakan bana mesaj attı. O gece tesadüfen o kızın yanından geçtiğini, yanlış anlamamam gerektiğini söyledi. Ben de bana açıklama yapmak zorunda olmadığını belirttim. O fotoğrafı görünce üzülmedim.”

        Yeşim Salkım, evlilik kurumuna saygısı olduğunu ama 5 kere evlenip ayrılan biri olarak evliliği beceremediğini itiraf etti. Salkım, boşandıktan sonra sosyal medyadan günde 5 kere evlilik teklifi aldığını da sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ