Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'den çifte kutlama

        Serkan ÖZTÜRK / HABERTURK MAGAZİN

        Magazin dünyasının örnek gösterilen çiftlerinden Beyza Şekerci ve Engin Hepileri, önceki akşam hem nişan yıldönümlerini hem de Şekerci’nin aynı tarihe denk gelen doğum gününü kutladı. Nişantaşı’ndaki partide ünlü dostları çifti yalnız bırakmadı.

        Beyza Şekerci-Engin Hepileri çifti, önceki akşam Nişantaşı’ndaki Grey adlı mekânda hem nişan yıldönümlerini hem de Şekerci’nin aynı tarihe denk gelen doğum gününü kutladı. Hepileri’nin organize ettiği partiye çiftin aralarında Murat Yıldırım, Timur Acar, Eda Özerkan, Mert Fırat ve Okan Yalabık’ın da bulunduğu yakın dostları katıldı.

        Dostlarını uğurladıktan sonra gazetecilerle duygularını paylaşan çiftten Şekerci, çok özel bir gün geçirdiğini söyledi. Hepileri ise eşine hediye olarak ne aldığı sorusunu “Benim için en büyük hediye kendisi, onu çok seviyorum” diyerek yanıtladı.

        GÜRCİSTANLI MİSAFİRLERİ EŞLİK ETTİ

        MERYEM'LE HASRET GİDERDİK

        PARTİDEN ayrılan ilk isim olan Okan Yalabık, kendisine geçtiğimiz günlerde Meryem Uzerli’yle birlikte çektirdiği fotoğrafı hatırlatan gazetecilere, “Yeni bir proje yok. Sadece hasret giderdik” dedi

        "EVLİLİK SÜRPRİZİ OLABİLİR"

        EDA Özerman- Timur Acar çifti, ayrı ayrı geldikleri partiden birlikte ayrıldı. Evlenecekleri konuşulan ikili, “Bunları biz de sizden duyuyoruz. Bir sürpriz olabilir” diyerek şaşırttı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ