Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Daina Elena'dan Murat Boz yorumu!

        İspanyol model Daina Elena, adL'nin stil danışmanı Mert Aslan iş birliğinde hazırlanan koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Türk ve İspanyol kültürlerinin çok benzediğini ve Türkiye'de en çok Kapadokya'yı merak ettiğini söyleyen Elena, "Türk yemeklerini tattıkça model olduğuma üzülüyorum" şeklinde konuştu.

        Murat Boz'un enerjisini çok pozitif bulduğunu belirten ünlü model, "Murat Boz'un şarkılarıyla çok eğleniyorum." dedi.

        MURAT BOZ'DAN REKOR

        Murat Boz'un yeni albümü Janti, Youtube'da izlenme rekoru kırdı. DMC Youtube kanalında yayınlanan teaser'ı 185 bin kişi tarafından izlendi. Boz, 8 Nisan'da piyasaya çıkacak Janti albümü için ilk klibini albümle aynı ismi taşıyan Janti şarkısına çekti. Şarkıcı, 12 şarkıdan oluşan 4. albümü Janti için, Türkiye müzik sektörünün en önemli sanatçıları ve müzik direktörleri ile çalıştı.

        MURAT BOZ KİMDİR ?

        Murat Boz 7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz, 2000'li yılların başında vokalistlikten para kazanmaya başladı ve ilk olarak Emel Müftüoğlu'nun vokalisti olarak çalıştı. aha sonra Burcu Güneş, Demet Sağıroğlu, Grup Hepsi, Hande Yener, Nazan Öncel, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer ve Tarkan dahil olmak üzere birçok şarkıcıya konserleri ile stüdyo albümü kayıtlarında vokalist olarak eşlik etti. Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu.Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan Şans'ı yayınladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarını kliplendirdi, "İki Medeni İnsan" şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mayıs 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden'i yayımladı. Albümdeki "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" şarkıları Türkiye'de bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, 2013 yılında "Vazgeçmem" single'ını tanıttı. Kasım 2014'te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ