Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande-Demet-Hadise rekabeti yaşanacak

        Esin ÖVET/GAZETE HABERTÜRK

        Buyaz Yalıkavak’ta tam bir beach savaşı yaşanacak. Hazır olun. Hatta uçuş kemerlerinizi takın. Geçen sene Hande Yener, Yalıkavak’ta açtığı Sebastian Beach ile çok büyük sükse yaptı. Bu sene yerinden taşınıyor. Eski Dodo Beach’in olduğu yerde açılacak.

        Ama tam ona komşu Hadise geliyor. Hadise de beach yarışlarına giriyor biliyorsunuz. Demet Akalın, “Bitikler beach açsın, benim yazım dolu” dese de Hande Yener ile Hadise bu yaz Yalıkavak’ta kendinden uzun süre söz ettirirler.

        Ama Demet Akalın da onlara ciddi çalım atacak, haberleri olsun. Neden mi? Bekleyin anlatacağım. Bakın geçen sene Hande Yener, beach’inde Demet Akalın şarkısı çalmamıştı. Bu sene de Hadise aynı şeyi yaparsa Demet’i ciddi kızdırırlar.

        Bence kızmakta haklı. Zaten şarkı çalmamak diye bir şey olamaz ki. Kendine güvenen, rahat olan, egosu yüksek olmayan kişi de böyle bir şey yapmaz. Neyse şimdi bakın, eski Sebastian’ın yerine Berksan, Çilek Beach açıyor.

        “Hoppala, nereden çıktı şimdi Berksan?” demeyin. Evet haklısınız kafanız karıştı. Bu sene tam bir beach savaşları yaşanacak demiştim.

        İşte Berksan ile geçen sene yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Hande küs. Bu sene Berksan ile Demet’in arasından su sızmıyor. Hatta Berksan, Demet’e şarkı hazırlıyor. (Aman Berksan, Hande’ye yaptığın şarkılar gibi olmasın da!) Yani diyeceğim odur ki, Demet, Berksan’ın beach’inde en boş kaldığı gün çıkar DJ kabinine, Yalıkavak’ı yıkar geçer.

        Malum Demet’in sosyal medyası çok güçlü. İstediği zaman kendi reklamını çok iyi yapıyor. O anlamda diğer yerlere talihsizlik olabilir. Ben derim ki böyle olaylar olmasın. Herkes kazansın. O yüzden herkes birbirinin şarkısını çalsın, güzel bir yaz geçirsinler. Yoksa bu iş arapsaçına döner. Benden söylemesi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ