Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan'ın yurtdışındaki rahatlığı şaşırttı

        HT MASA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Dilek Pınar ile evlenen Tarkan’ın balayı tam gaz devam ediyor. Düğüne ait fotoğraflar paylaşan megastarın doyasıya eğlendiği görülüyor. İstanbul’da basından köşe bucak kaçan Tarkan’ın yurtdışındaki rahatlığı çok şaşırtıcı...

        Esin Övet: Daha önce ‘Türkiye alışamadı bir tek, Tarkan, gelin ve aileler alıştı bu evlilik olayına’ demiştim ama görüyorum ki sadece Türkiye değil dünya da şokta. Kimse alı- şamıyor Tarkan’ın evlili- ğine. Herkes bana bu olayı soruyor. Ama artık alış- sak iyi olacak. Tarkan gayet mutlu görünüyor. Mutlu olsunlar.

        Oben Budak: Evlenmeden önce tek karesi basına yansı- mamış bir çiftin evlendikten sonra basına sürekli malzeme vermesini komik buluyorum. Neyse ki hayranları için bir hayat belirtisi bunlar, Tarkan’dan hiç haber alamamaktan iyidir.

        Kadir Kaymakçı: Evlilik haberi çıktığında ‘Tarkan damat halayı oynayacak mı?’ demiştim. Anlaşılan oynamış.

        Bülent İpek: Tarkan sürpriz evliliğiyle herkesi ters köşeye yatırdı. İstanbul’da bulamadığı rahatlığı Köln sokaklarında bulması normal. Tarkan’ın İstanbul’da eve kapanmasının nedeni de sokakta rahat edememek. Ama bunu aşması gerekli. Bu kadar genç yaşta Zeki Müren’in son dönemindeki gibi inziva hayatı yaşamak hem onu hem eşini mutsuz eder. Yaratıcılığını da köreltir. Sanatçı sokakta olmalı, yeni insanlarla tanışıp yeni yerler görmeli. İstanbul şöhretlilerin yaşaması için uygun bir kent bence.

        Reşat Balcıoğlu: Aşk Tarkan’ın gözünü kör etmiş. Evlenmeden önce özel ve sosyal yaşantısı olmayan, bir milli maça bile gitmeyen Tarkan, evlendikten sonra Almanya sokaklarının tozunu atar oldu. Dış basına bile konu olan Tarkan’ın yurda döndükten sonra aynı performansı gösterip gösteremeyeceği merak konusu.

        Altı yıl önce “Özcan yönetmen değil ki, şarkıcı. Özcan’la hayatım boyunca bir projede yer almam” diyen Nurgül Yeşilçay, Özcan Deniz’in yönettiği ‘İkinci Şans’ filminde Deniz’le başrolü paylaşacak. Sizce ne değişti?

        E.Ö.: Bence geç bile kaldılar. Bu ikili güzel iş yapar. Çünkü Özcan ve Nurgül’ün enerjisi acayip tutuyor. Hem birbirlerinin tarzlarını da biliyorlar. Kavga da etmezler. Güzel bir set olur. Malum Nurgül’ün daha önce ağzı yandı.

        R.B.: Ne demişler büyük lokma ye büyük laf söyleme. Devir değişti artık... Nurgül yakın zamanda dizi projesinden ayrıldığı için Özcan’ın teklifini kabul etmek durumunda kaldı. Buradan ikilinin arasındaki buzların eridiği ve Nurgül’ün Özcan’ın gönlünü aldığı sonucunu çıkartabiliriz.

        K.K.: Reşat’ın dediği gibi eminim “Büyük lokma ye büyük konuşma” diyen atamız şu anda bir yerlerde Nurgül Yeşilçay’a kahkahalarla gülüyordur. Bu buluşmanın sonucunun çok da iyi olacağını düşünmüyorum. Vizyona gireceği tarihe yakın bol bol haberleri yapılacak, sonra da kimsenin hafızasında kalmadan silinip gidecek bir film olacak korkarım. Umarım ben yanılırım.

        O.B.: Hani politik bir söz vardır; dün dündür, bugün bugündür. O zaman semalarda dolaşan Nurgül, Özcan’ı beğenmemiş olabilir. Hatta yeniden ikili olmayı riskli bulmuş olabilir. Fakat aradan geçen uzun süre bir şeyleri değiştirdi. Yakışıyorlardı, yine yakışsınlar.

        B.İ.: Nurgül Yeşilçay altı yıl önceki Özcan Deniz’i reddetmişti. Altı yıl önceki Nurgül Yeşilçay, bütün yönetmenlerin çalışmak istediği bir oyuncuydu. Özcan Deniz ise ilk kez film çekecek acemi bir yönetmendi. Kabul etmemesi normal. Artık seyircinin beğenisini kazanmış, dört film yapmış Özcan Deniz’e kendini rahatlıkla teslim etti.

        HADİSE KİLOSUNU ALINGANLIK KONUSU YAPMAMALI

        Hadise ‘Formunu koruyamadı, kilo aldı’ haberlerine isyan etti ve “Kilomun sürekli gündeme getirilmesi beni çok incitiyor. Yeter artık çok ayıp! Bu anlamda bana şiddet uygulanıyor” dedi. Sizce bir şiddet söz konusu mu?

        E.Ö.: Yeter artık. Gerçekten yeter. Bıktık şu kilo muhabbetinden.

        O.B.: İnsanın kilosunun biteviye haber olması bir nevi şiddet, evet. “Sen kilo mu aldın” diye soran arkadaşlarımıza bile sinir olurken gazete sayfalarında kiloyla ilgili haberler görmek çıldırtabilir. Hadise bir star, genç de bir star. O yüzden iyi görünmenin işinin bir parçası olduğunu unutmamalı. Her adımını izlediği Beyonce’nin fit vücudunu da uygulasa ya kendine!

        K.K.: Hadise yüzde yüz haklı! Kadına şiddet illa ki dayak atmak değil. Bu kilo muhabbeti de şiddet, hem de daniskası.

        B.İ.: Ünlü sanatçılar her fırsatta verdiği kiloları açıklarken Hadise’nin bunu alınganlık konusu yapmasının nedenini tam anlamadım. Sosyal medyadaki acımasızlık onu sinirlendirmiş olabilir ama kendisi bu tür sözlere kızmasını gerektirecek kiloda olmadı hiç.

        R.B.: Hadise bu cümleyi kurmak için çok düşündü mü acaba? Diyeti bozdum da diyebilirdi. Güzel ve çekici bir kadın olduğu için kilo bile ona yakışır. Modellerin bile kilo derdi olur hem... Buradan kendisiyle barışık olmadığını da çıkarabiliriz.

        'MURAT TARKAN'DAN DAMAT HALAYI DERSİ ALMAYA BAŞLASIN'

        Murat Boz 31’inci yaşını kutlayan sevgilisi Aslı Enver için bir doğum günü partisi düzenledi. Boz, gazeteciler görüntü almasın diye mekânın camlarını yastıkla kapattırırken Enver’in babasının “Torun istiyoruz” açıklaması geceye damgasını vurdu...

        E.Ö.: Bence hemen evlensinler. Çok yakışıyorlar. Bu ikili birlikte olmaya başladığından bu yana hep gözler önünde. İnşallah nazar değmez.

        O.B.: Aileler bir süre sonra toruna odaklanıyor. Hayatla başka bağlantıları kalmamış gibi çocuklarının üremesine takıyorlar. Eminim Murat bile bir süperstar olmasına rağ- men “Ne zaman evleneceksin” sorularına maruz kalıyordur. Evlensinler de herkes rahatlasın.

        K.K.: Murat Boz camları yastıklarla kapatacağına direkt duvar ördürseymiş! Müstakbel kayınpederin açıklamalarına bakarsak düğün yakın. Murat, Tarkan’dan damat halayı dersi almaya başlasın şimdiden.

        B.İ.: Murat Boz ile Aslı Enver’in ilişkisi kesinlikle evliliğe doğru gidiyor. Murat Boz sevgilisi için saatlerce hastanede beklemişti. Anne babası da belli ki çok seviyor. Hemen torun beklentisini dile getirmeleri ondan. Zaten Tarkan, Kenan İmirzalıoğlu derken bu evlilik furyasında Murat Boz nikâh masasını daha da geciktirmez bence.

        R.B.: Murat Boz, mekânın camlarını yastıkla kapattırarak nazardan korktuğunu göstermiştir. Şu an bence henüz birbirlerini tanıma aşamasındalar. Bu ilişki bu yaz sonuna kadar ya evliliğe gider ya da noktalanır.

        'ARZU SABANCI ÇOK DOĞRU BİR AÇIKLAMA YAPTI'

        Cemiyetin ünlü isimlerinden Arzu Sabancı, oğulları Hacı ve Hakan’ın ilişkileri hakkında “Çocuklarımız kimi istiyorlarsa kabulümüzdür” diyerek tartışmalara nokta koydu. Sizce bu açıklamayla Hacı Sabancı-Özge Ulusoy ve Hakan Sabancı-Aslışah Alkoçlar çiftlerine evlilik yolu açıldı mı?

        E.Ö.: Arzu Hanım çok nazik, çok kibar ve saygılı biri. Oğullarını çok seviyor ve onların mutluluğu her şeyden önce geliyor. Karşı çıkıyor tarzı haberlere hiç itibar etmemiştim. Son noktayı da koymuş.

        B.İ.: Aslında Arzu Sabancı gibi cemiyetin önemli isimlerinden, çalışkan, modern bir kadının böyle açıklamalar yapmasına gerek kalmamalı. Ama Hacı Sabancı’nın Özge Ulusoy’la ilişkisini onaylamadığıyla ilgili dedikodular tükenmediği için bu konuda konuşma gereği hissetmiş ve çok doğru bir açıklama yapmış. Anneler çocuklarının sevdiklerini kabul etmeli.

        O.B.: Çocuklarının kararlarına değer veren ailelere bayılıyorum. Diğer türlüsü şirket yönetmek gibi oluyor zaten. Aslışah ve Hakan’a bir şey diyemedim, sanırım yaş olarak daha zamanları var. Ama Özge ve Hacı müthiş bir uyum sergiliyor.

        R.B.: Arzu Hanım’ın tavrı çok güzel. Umarım çocuklarını evlendirmeye hazırlanan annelere iyi bir örnek olur.

        K.K.: Hakan ile Aslışah daha çok genç. Ancak Hacı-Özge çiftinin evlenmesi beni şaşırtmaz. İkisinin de ilişkilerine çok değer verdiklerini düşünüyorum. En azından öyle görünüyor.

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        -Nişantaşı’nda kemerini takmamasının yanı sıra direksiyon başında cep telefonuyla mesajlaşırken görüntülenen Ayşegül Aldinç.

        -İnstagram’da kendisini eleştiren bir takipçisinin yazdıklarına “Seni bulacağım ve şov nasıl olacak göreceksin” şeklinde karşılık veren Barcelonalı Arda Turan.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        -Yeni filmi için Oscar ödüllü Halle Berry ile anlaşıp Oscar konusunda ısrarcı olduğunu gösteren yönetmen Deniz Gamze Ergüven.

        -Bebek’te bir kafede oturduğu sırada yanlarına gelen sokak çalgıcılarına eşlik eden, akordeon çalıp şarkı söyleyerek sokak ortasında konser veren 89 yaşındaki İlham Gencer.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ