Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın ile Rihanna pişti oldu

        Dünyaca ünlü star Rihanna, yeşil dantel Gucci elbisesiyle New York sokaklarında görüntülenmişti. Rihanna, sütyensiz bir şekilde giydiği dantel transparan elbisesiyle rahat tavırlar sergilemişti.

        Demet Akalın da aynı elbiseyle görüntülendi. Ama Tabii ki ünlü sanatçı elbisenin içine ten rengi astar diktirmeyi tercih etmiş.

        Akalın dün akşam sahneye çıktığı mekanda Rihanna’nın da giydiği yeşil dantel elbiseyi, içine astar diktirerek giymeyi tercih etti.

        DEMET İSYANDA!

        Takipçilerinin durumu fark etmesi üzerine, Demet Akalın gelen yorumlar üzerine Rihanna ile yan yana birleştirilmiş fotoğrafını paylaştı. Elbisenin orjinalinin astarlı ve göğsünün düğmeli olduğunu söyleyen Akalın’ın paylaşımı şöyle:

        "Offf amma da yazmisiniz ya!!! Orjinali astarlı! Göğsüde böyle çıt çıtla kapalı! Kime yakıştığı ortada! Bakında silicem sonra! Yok yiyorsa orjinal giy! yok yiyorsa teyze olmuşsun yok bilmem ne! Bakıyorsun profiline Vogue dergisinden haberi bile yoktur! Herşeyin bir vakti zamanı uslubu vardır. Orjinali dantel olsa zaten almazdım, giymezdim he giymedim mi yıllarca! İyice bakın bakın bakın! Komşunun kızıyla pişti olmamışım bi destur"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ