Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu’na hız cezası

        Neşet DİŞKAYA/GAZETE HABERTÜRK

        Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Sarıoğlu’nun lüks aracıyla 270 kilometre hız yapıp görüntülerini de sosyal medyada paylaşması polisi harekete geçirdi. Sarıoğlu’nun arkadaşını uçağa yetiştirmek için Çeşme-İzmir Otobanı’nda 270 kilometre hız yaparak yarattığı tehlikeyi, önceki gün yazarımız Esin Övet gündeme taşımıştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından İzmir Trafik Şube Müdürlüğü araştırma başlattı. Ekipler, plakasını belirledikleri Sarıoğlu’nun otomobilinin sosyal medyada yer alan görüntülerdeki gibi hız yapıp yapmadığını tespit etmek için otoyoldaki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

        ORTALAMA 190 KM HIZ

        İncelemeler sonucu Sarıoğlu’nun 24 Haziran günü Alaçatı Gişeler’den giriş, Seferihar Gişeler’den ise çıkış yaptığı tespit edildi. Otomobilin yaklaşık 50 kilometrelik alanda ortalama 190 kilometre hız yaptığı belirlendi. Yağmur Sarıoğlu’na hız sınırlarını aştığı için 462 lira para cezası kesildi.

        Bu arada, görüntülerin sosyal medyaya düşmesinden sonra Yağmur Sarıoğlu’na ceza kesilmesi için birçok kişinin polise şikâyette bulunduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ