Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nazlı: ‘Kliplerde seksiyim, dışarıda erkek çocuğundan hallice’

        Burak KARAHAN / HABERTÜRK MAGAZİN

        Şarkıcı Nazlı, 25 Temmuz’da son tekli çalışması ‘Açık Ara’yı dinleyicilerinin beğenisine sundu. “Proje ilk andan itibaren çok güzel gidiyor, çok mutluyuz” diyen Nazlı, HT Magazin’e şarkısı, yeni projeleri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı...

        Şarkınızın adının ‘Açık Ara’ olmasının özel bir nedeni var mı?

        Söz yazarı böyle uygun gördü. Şarkıyı yapımcım Samsun Demir seçti. Sözleri son zamanlarda hit şarkılara imza atan Ayşen’e, müziği Kemal Şimşekyay’a ait. Düzenlemesini Emirhan Cengiz yaptı. İlk defa DMC şirketiyle çalışıyorum, orada olmanın ne kadar özel ve güzel olduğunu ilk andan hissettim. Çok emek verdik özel nedeni bu. Şarkı hem romantik hem eğlenceli hem de klibiyle komik oldu. Enerjisi çok yüksek bir iş. Şu dönemde hepimizin biraz moral bulmaya ihtiyacı var. Müzik de insanı iyileştiren bir şey. Şarkımın birçok kişiyi eğlendirip keyiflendireceğine inanıyorum.

        ‘İÇİMDE ÇOK FAZLA NAZLI VAR’

        Sizi her şarkınızda farklı görüyoruz. Değişim içindesiniz. Neden?

        Ruh halim çok değişken. Değişikliği seviyorum. İçimde çok fazla Nazlı var, her seferinde başka bir tanesini çıkarıyoruz ortaya. İnşallah Nazlı’lar tükenmez.

        Kliplerde çok seksisiniz. Siz kendinizi seksi buluyor musunuz?

        Yıllar geçiyor ve ben büyüyemiyorum. Çocuk ruhluyum, bu halimden de memnunum. Kliplerde seksiyim ama dışarıda erkek çocuğundan halliceyim.

        Şarkıya Teoman Topçu’nun çektiği klip, müsil ilacıyla alınan bir intikam hikâyesini konu ediniyor. Sizin gerçek hayatta birilerinden intikam aldığınız oldu mu?

        Ben klibi izlemeye doyamıyorum. Çok eğlenceli bir dizi bölümü gibi. Oyunculuk gerektiren bir klipti. Hem oynadık hem de dans ettik. Yeşil perde ve değişik kamera hareketleri de kullanıldı. Güzel bir iş çıktı ortaya. Sorunuzun yanıtına gelince, hepimizin sinirlenip de intikam planları yaptığı olmuştur. Ben çocukluğumdan beri yaramaz bir tip oldum. Ufak tefek intikamlarım olmuştur ama tabii ki bana hata yapan insanları Allah’a havale etmeyi tercih ederim ve ilahi adaletin işlediğini mutlaka görürüm.

        ‘Açık ara fark atacağım’

        İş felsefeniz nedir?

        İşime âşığım ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Bu yüzden hep çalışıyorum. Çok güzel bir ekibim var, şimdi benim zamanım başlıyor. İddialıyım. ‘Açık Ara’nın fark atıp atmayacağına dinleyiciler karar verecek. Onlar severse açık ara fark atacağım inşallah.

        Albüm fikriniz varmı?

        ‘Açık Ara’dan sonra gelecek 2 şarkı belli oldu. Kışın Sinan Akçıl’dan aldığım bir şarkı çıkacak. Bu şarkıları ve eskiden yaptığım şarkıları bir albümde toplamayı planlıyorum.

        ‘Öcülerden korkuyorum’

        Korkularınız var mı?

        Evet var ve yakın çevrem dalga geçer. Geceleri evde yalnız kalmaktan çok korkarım. Öcülerden korkuyorum maalesef. Evlensem de geçmez bu korku.

        ‘Müzik benim için her zaman vardı’

        Spikerlik, gazetecilik, şarkıcılık... Neden bu kadar iş? Kendinizi hangi alanda en iyi şekilde ifade ediyorsunuz?

        Spikerliği çok severek yaptım ama bıraktım şu an. Müzik benim için her zaman vardı. 12 yaşımdan beri şan dersleri alıyorum. Çok küçük yaştan itibaren kendimi müzik konusunda geliştiriyorum. Gazeteciliğin içinde doğdum. Gazeteci bir ailenin kızıyım. Lisede bile öğretmenlerim “Yazar ol” derlerdi. İkisi de benim için çok önemliler ve önemli kalacaklar.

        ‘Serdar’ı her türlü çok seviyorum’

        Serdar Ortaç’la bir projeniz olabilir mi?

        Serdar’la bir proje kesin olacak, onun hayranları da çok istiyor. Serdar fanıyım. O, benim hayatta en sevdiğim insanlardan biri, desteğini hiç esirgemedi benden.

        Kolunuzda Serdar Ortaç dövmesi var. Bu dövmeyi görenler “Acaba aşk mı var?” diye düşündüler...

        Gazetelerde de çıktı zaman zaman. Öyle bir şey yok. Benim Serdar’a olan sevgimi aşkla kıyaslamak komik olur. Onu her türlü çok seviyorum. Yoğun bir şekilde harmanlanmış bir sevgi. O yüzden çok değerli benim için.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ