Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin ‘Çakallarla Dans’ dördüncü kez motor dedi

        HT MAGAZİN / Ünal KARATAŞ

        Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF Pictures’in yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği ‘Çakallarla Dans 4’ün çekimleri başladı. Kadıköy, Polonezköy ve Çatalca’da kurulacak filmin seti dört hafta sürecek. Basın mensuplarına konuşan yönetmen Şeker projeyle ilgili “2010 yılından beri iki yılda bir Çakallarla Dans projesi devam ediyor, şimdi dördüncüsünü çekmeye başladık. Ekibimiz sapasağlam yerinde duruyor” derken filmin 2 Aralık’ta vizyona gireceğini açıkladı.

        DARBECİLERE İNAT ÇEKİMLERE DEVAM

        Bu macerada karakterlerin Stuttgart’tan gelen bir haritayla define peşine düşeceğini söyleyen yönetmen Murat Şeker, darbe teşebbüsü nedeniyle filmi iptal etmeyi düşünmediklerini belirtirken “Birçok proje iptal oldu ancak darbecilerin istediği olmasın dedik ve devam kararı aldık. Darbe girişimine en güzel cevap hayatın olağan şekilde devamına katkı sağlamaktı, biz de vazgeçmedik” dedi.

        Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve Derya Şensoy’un yanı sıra dördüncü filmde kadroya Hande katipoğlu ve Tim Seyfi de katıldı.

        Filmin oyuncuları iki yıl aradan sonra yeniden biraraya gelmenin mutluluğunu yaşarken “İzleyici ilgi göstermeye devam ettiği sürece bizler birbirimizden ayrılmayız. Dileriz öyle olur” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ