Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Seçkin: Evlilik kariyerimi bitirir

        Bilal ÇELİK / HABERTURK MAGAZİN

        Yeni single’ı ‘Adeyyo’ ile müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Ece Seçkin, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili HT MAGAZİN’e samimi açıklamalar yaptı. Geldiği noktayı “Hayalimi yaşıyorum” diyerek özetleyen ünlü popçu, 1.5 yıldır güzel giden bir ilişkisi olduğunu söyleyip ekledi: “Mutluyum ama kariyerimi aşağı çekmesinden korktuğum için evliliği düşünmüyorum.”

        "KENDİNİ GELİŞTİRMEYEN İNSAN GERİ ZEKALIDIR"

        Yeni single’ı ‘Adeyyo’ ile adından söz ettiren şarkıcı Ece Seçkin, “Önemli olan bir insanın kendini geliştirebilmesidir, zaten kendini geliştirmeyen insan geri zekâlıdır” diyerek başarının tesadüf olmadığına dikkat çekti.

        FARKLI tarzı ve şarkılarıyla iki yıldır pop dünyasında adından sıkça söz ettiren Ece Seçkin ile son single’ı ‘Adeyyo’ ve özel hayatı üzerine konuştuk. ‘Adeyyo’ klibiyle Youtube’da tıklanma rekorları kıran güzel şarkıcı, hakkında merak edilenleri anlattı.

        ‘Hoşuna mı Gidiyor’, ‘Aman Aman’ ve şimdi de ‘Adeyyo’... Şarkı seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?

        Çok iyi gidiyor her şey, çıkardığım şarkıların hit olması, tutulması, çok dinlenmesi... Hayalimi yaşıyorum. Şarkı seçimleri için şunu söyleyebilirim: Çok fazla şarkı geliyor bana. Yılda bine yakın demo geliyor olabilir. Onların içinden en iyi olduğuna inandığım üç şarkıyı ayırıp çıkardım bu maxi single’ı. Daha çok üstüme yapışacak şarkıları seçmeye çalışıyorum. “Bu şarkıyı Ece Seçkin söylüyor” dedirtecek şarkılar seçmeye gayret ediyorum.

        ‘Adeyyo’nun bu kadar popüler olması sizi şaşırttı mı?

        Aslında bekliyordum. Çünkü çok fazla çalışarak ve inanarak, çok kafa yorarak yaptım ‘Adeyyo’yu. Stilline, dansına, koreografisine, her şeyine kafa yordum.

        Klipteki dansınız çok etkileyiciydi ve çok konuşuluyor. Dans eğitimi aldınız mı?

        Koreografımla birlikte şarkı için özel bir koreografi yaptık, onu çalıştık. Bale eğitimim var ama müzikte olduğu kadar iddialı değilim dans konusunda. O yüzden hem sahne için hem kliplerim için ders aldım.

        ‘SIRADA ALBÜM VAR’

        Albüm yapmayı düşünüyor musunuz?

        Bundan sonraki projem albüm olacak. Aslında hazırdı albümüm ama önce bu şarkıyı çıkarmak istedim. Artık kimse albüm yapmak istemiyor. Çok hızlı tüketilen bir dönemden geçtiğimiz için çekiniyorlar. Öyle bir albüm yapmak lazım ki, her şarkısının hit olması ve her şarkıya klip çekilmesi lazım. O yüzden albüm yapan insan sayısı azaldı.

        Sizce bu dönemde yapılmış en iyi şarkı hangisi?

        Bu yazın iki şarkısı var: Biri ‘Adeyyo’ biri de Bengü’nün ‘Sığamıyorum’ şarkısı.

        Geçen yıl çok yoğun bir konser maratonunuz vardı, bu yıl da devam edecek mi?

        Bu yıl da çok yoğun geçiyor konserler. Bir haftada altı gece üst üste sahneye çıktım, altı farklı şehir değiştirdim. Çok yorucu fakat iki yıldan beri bunu yaptığım için artık alıştım diyebilirim. Önümüzdeki hafta sadece 3 günlük bir molam var, gidip İspanya’nın İbiza Adası’nda geçirmeyi planlıyorum. Her yıl müzik festivalleri ve tatil için oraya gidiyorum. Dönünce tekrar konsere çıkacağım.

        Youtube’daki tıklamaların satın alma yoluyla yükseltildiği söyleniyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

        Eğer parayla tık alan varsa bence çok dikkatli olmaları lazım. Çünkü başları büyük derecede belada demektir. Youtube çok ciddi şekilde derecede denetimden geçen bir kurum. Eğer bu şekilde tık alan varsa yapmamasını tavsiye ederim, bana kendini kandırmak gibi geliyor. Önemli olan insanın kendini geliştirebilmesidir, zaten kendini geliştirmeyen insan geri zekâlıdır.

        Evlenmeyi düşünüyor musunuz?

        Yaklaşık bir buçuk yıldır gayet güzel giden bir ilişkim var. Evliliği şu an düşünmüyorum. Kariyerimin yükseldiği bir dönemdeyim ve yaşımı erken buluyorum evlilik için. Zaten şimdi geç yaşta evlenmek moda. Kariyerimi aşağı çekmesinden korktuğum için evliliği düşünmüyorum.

        ‘BİR İPTE İKİ CAMBAZ OYNAMAZ’

        Sektörden biriyle işim olmaz demiştiniz...

        Bir ipte iki cambaz oynamaz. Bu tarz ilişkiler ego savaşına dönüşebiliyor. Sektörden biriyle olursam samimiyetsiz bir ilişki olacağını düşünüyorum. Elbette piyasada gerçek ilişkiler var. Aynı dizide oynayıp dizi biter bitmez ayrılan, hemen başkalarıyla ilişki yaşayan insanlardan bahsediyorum. Çok yapmacık geliyor böyle ilişkiler.

        Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

        ‘Adeyyo’nun klibinden iki buçuk ay önce prosit diyetine başladım. Prositi seviyorum, fitness yaparken sıkılıyorum. Formumu bu şekilde koruyorum.

        "İLİŞKİLERİMİ GÖZ ÖNÜNDE YAŞAMIYORUM"

        "İLK DEFA SLOW SÖYLEDİM"

        Bu ‘Zamanım Yok’ maksi single’ımda bir de slow şarkı var. Gülden Mutlu’nun bestelediği, Mustafa Ceceli’nin aranjörlüğünü yaptığı Olsun şarkısı var. Televizyonda akustik performansımı dinleyenler sokakta çevirip “Sen nasıl slow şarkı söylemezsin?” diyenler var. Akustik ve slow şarkıları çok yakıştırıyorlardı. Bu kadar baskı gelince Gülden Mutlu’dan şarkı istedim, o da sağ olsun akabinde şarkıyı yapıp verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ