Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İşte Lindsay Lohan’ın yeni sevgilisi

        Son aylarda eski nişanlısı Egor Tarabasov’la olan kavga görüntüleriyle magazin gündeminden inmek bilmeyen Lindsay Lohan, Rus milyarderi nişanlısını çabuk unuttu. Skandallarıyla ünlü aktrisin, Yunan işadamı Dennis Papageorgiou ile birlikte olduğu iddia edildi.

        30 yaşındaki Lindsay Lohan’ın aşk hayatı son dönemlerde oldukça hareketli. Lohan, büyük aşk yaşadığı 23 yaşındaki Rus milyarderi sevgilisi Egor Tarabasov’la olaylı bir şekilde ayrıldı. Tarabasov’un kendisine şiddet uyguladığını açıklayan Lohan, bir süredir Mikonos’ta tatilde. Ünlü yıldıza yakın kaynaklar ise Lohan’ın Tarabasov’u Yunan iş adamı Dennis Papageorgiou sayesinde çabuk unuttuğunu söylüyor.

        Dennis Papageorgiou
        Dennis Papageorgiou

        İddiaya göre, Tarabasov ve Lohan arasındaki fırtınalı kavga esnasında Papageorgiou tarafları ayırdı ve sakinleştirdi. Lindsay Lohan, Mikonos’ta Rakkan adında bir restoran işleten Papageorgiou’nun kendisini ‘kurtardığını’ söylüyor.

        Lohan’ın yakın bir arkadaşı, ‘Lindsay’in gözü yalnızca Egor’u görüyordu. Ama Egor şiddete eğilimli davranışlarıyla gerçek yüzünü gösterdi. Lindsay’in yalnız kaldığı anda Dennis onun kurtarıcısı oldu. Hatta Dennis, Lindsay’le beraber olabilmek için uzun süredir birlikte olduğu model sevgilisi Noelle Koutra’dan da ayrıldı’ açıklamasını yaptı.

        Lindsay Lohan ve Egor Tarabasov arasındaki kavga, geçtiğimiz aylarda alevlenmişti. Temmuz ayında, ünlü oyuncu İngiltere’deki apartmanının balkonunda sevgilisiyle tartışmış, sabaha karşı komşuları uyandırarak ‘Beni öldürmeye çalışıyor. Lütfen bana yardım edin, herkes beni dövdüğünü görsün’ diyerek yardım istemiş, bunun üzerine polis Lohan’ın apartmanını basmıştı.

        Lindsay Lohan ve Egor Tarabasov arasındaki kavganın görüntüleri basına da yansımıştı. Mikonos’ta plajda kavga eden çiftin görüntüleri magazin basınının gündemine oturmuştu. Eski sevgilisiyle resmen ayrıldığını söyleyen Lindsay Lohan, sosyal medya hesaplarından Egor Tarabasov'u henüz silmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ