Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimlerden bayram mesajı

        SHOW Ana Haber spikeri Jülide Ateş, ‘Gülümse Yeter’ dizisinin başrolünde yer alan usta oyuncu Erdal Özyağcılar, ‘Evleneceksen Gel’in sunucuları sevilen sanatçılar Seda Sayan ile Uğur Arslan ve 19 Eylül’de seyirciyle buluşacak olan ‘İçerde’ dizisinin yıldızlarından Bensu Soral, Kurban Bayramı’na dair sevgi dolu mesajlar verdi...

        SORULAR:

        1. Bayram sizin için ne anlam ifade ediyor? Sizin için en güzel bayram nasıl olmalı?

        2. Bayrama dair hatırladığınız bir anınızı bizimle paylaşır mısınız?

        3. Bayramda nerede olacaksınız? Özel bir planınız var mı?

        SEDA SAYAN: "Bayramı birlik beraberlik içinde geçirelim"

        1. Bayram benim için öncelikle birlik, beraberlik ve dargınların barışması anlamına geliyor. Çünkü birliğe ve beraberliğe çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemden geçiyoruz. O nedenle bu bayramı birlik beraberlik içinde geçirelim.

        2. Çocukluğumun bayramları çok güzel geçerdi. Bize alınan bayramlıklar mutlu olmamıza yeter de artardı. Maalesef şu an çalışmaktan ziyaret edemediğim akrabalarımın ziyaretine gitmek o dönemde başka bir güzellikti benim için. Bayramlarda toplu mesajları hiç sevmiyorum. O nedenle toplu mesaj atanlar bana lütfen atmasın.

        3. Bayramın ilk, 3. ve 4. günü SHOW TV ekranında canlı yayınım sürecek.

        JÜLİDE ATEŞ: "İnsanların kaynaşması için güzel bir ara"

        Jülide Ateş, yeni sezonda SHOW Haber’in çıtasını daha da yükseğe taşıyacaklarını söylüyor: “Haritalar, fotoğraflar ve grafiklerle oya gibi işlenmiş haberlerle karşınızda olacağız.”

        1. Bayram benim için birlik beraberliği ifade ediyor. Tabii bu birlik beraberlik anlamı yıllar içerisinde değişti. Eskiden bu küçük ve büyük ailelerle ilgiliydi, şimdi eş dostla biraz daha tatil odaklı oldu. Fakat bir şekilde bir nefes, oksijen, insanların birbiriyle buluşup kaynaşması anlamında çok güzel bir ara. Tatil de olsa, insanlar aileleriyle de görüşse, bir yere gitmeseler de bence her şeyin pozitif anlam kazandığı, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği güzel bir ara.

        2. Annem çok güzel revani yapardı. Bayram için teyzemleri bekliyorduk. Ablamla revaninin başında bekliyorduk. Annem “Teyzenler gelince yenilecek” diye uyarmıştı. Annem “Teyzenler geldi” diye bağırınca biz onları karşılamak yerine revaniyi yemiştik.

        3. Bu kez İstanbul’da olacağım. Bunu keyifle yapacağım. İstanbul o kadar kalabalık ki bayramda İstanbul’un tadını çıkaracağım. İstanbul’u keşfetmek istiyorum.

        ERDAL ÖZYAĞCILAR: "En güzel bayram sevdiğine kavuşmak"

        SHOW TV’nin sevilen dizisi ‘Gülümse Yeter’in başrolünde yer alan Erdal Özyağcılar, “Gülümse Yeter’i seyrederek gülümsemeye devam edin. Her şeye ‘Artık yeter’ deyin ve gülümseyin” diyor.

        1. Adı üzerinde bayram mutluluğun tavan yaptığı, insanların coşkuyla sevindiği, o olayı güzel bir şekilde yaşadığı güzel günlerdir. Herkes zoraki de olsa bayram yapmıyor. Herkesin bayramı kendine. Ama herkes bayram düşüncesiyle neşeli olduğu için pozitif enerji veriyor insanlara ve bayramlar güzel oluyor. Benim için en güzel bayram bir insanın sevdiğine kavuşması.

        2. Bursa’da Pınarbaşı diye bir yer vardı. Oraya küçük dönmedolaplar kurulurdu. Ben mantar tabancası patlatamazdım. Beni dönmedolaba götürürken babam mantar tabancası patlatacak diye çok korkardım.

        3. Bayramda Bodrum’da olacağım. Maaile bayramı kutlayacağız.

        UĞUR ARSLAN: "Siyah rugan ayakkabılarım çalınmıştı"

        1. Kardeşlik, dostluk, barış içinde huzurlu bir ülkede bayram yaşamak hepimizin tek arzusu.

        2. Bayramda bana siyah rugan ayakkabı almışlardı. 8-9 yaşındaydım. O kadar beklemiş ve sevmiştim ki ayakkabılarımı... Teyzemlere bayramlaşmaya gittik. Çıktığımda kapının önünde ayakkabılarım yoktu. Çalmışlar. O gün bugündür ayakkabıya tutkunumdur.

        3. Bu bayram ilk defa ‘Evleneceksen Gel’le her gün canlı yayında olacağız. Ayrıca bayramın ilk günü ‘Çarkıfelek’te Mehmet Ali Erbil’in misafiri olacağız.

        BENSU SORAL: "Herkese güzellik getirsin"

        SHOW TV’nin yeni dizisi ‘İçerde’de Melek adında bir avukatı canlandıracak olan Soral, “Bu, şimdiye kadar oynadığım karakterlerden çok farklı” diyor.

        1. Bayram tüm güzelliklerin bir arada olduğu gündür; ailelerin bir arada olması, tatil oluşu gibi... Herkese de güzellik getirsin.

        3. Ailemle vakit geçireceğim. Sonrasında da şehir dışında huzurlu, kısa bir tatil planlıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ