Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanıyor

        Ünlü magazin sitesi TMZ'nin haberine göre oyuncu Angelina Jolie, Brad Pitt'ten boşanıyor. Çiftin boşanmasına, Fransız aktris Marion Cotillard'ın sebep olduğu öne sürülüyor.

        İddiaya göre Angelina Jolie Brad Pitt'ten boşanmak üzere dava açtı. Boşanma sebebi ise çocuklar konusunda yaşanan bir tartışma olarak gösteriliyor. Angelina Jolie'nin altı çocuğunun velayetini de istediği öne sürüldü.

        TMZ yıldız oyuncu Jolie'nin Pitt'ten; alkol, marihuana ve öfke kontrolü gibi konulardaki sorunları nedeniyle boşanmak istediğine dair iddialar da olduğunu ancak bu duyumların teyit edilemediğini belirtti.

        "ÇOCUKLARIM İÇİN SENİNLE SAVAŞACAĞIM"

        Öte yandan Brad Pitt'in de çocuklarının velayetini vermek istemeyen Angelina Jolie'ye "Çocuklarım için seninle savaşacağım" dediği diğer iddialar arasında. Daily Mail gazetesine konuşan Brad Pitt ise "Bu açıklamalar beni üzdü. Ama asıl üzen şey, çocuklarımın böyle bir zamanda mahremiyetine saygı duyulmaması olur" ifadelerini kullandı.

        New York Post'un haberine göre ise aldatıldığından şüphelenen Jolie, Pitt'i "Allied" filminin setinde takip etmesi için özel dedektif dahi tuttu. Gazeteye konuşan bir kaynak, "Brad'in sette Marion ile takıldığından şüpheleniyordu. Ve öyle de olduğu anlaşıldı. Bu da bardağı taşıran son damla oldu" dedi.

        2004 yılında birlikte olmaya başlayan çift, Ağustos 2014 yılında evlenmişti.

        Cotillard, ünlü Fransız şarkıcı Edith Piaf'ı canlandırdığı 2007 yapımı "La môme" (Kaldırım Serçesi) filmiyle "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar kazanmıştı.

        Fransız aktrisin Paris'teki ailesine yakın bir kaynak ise Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, Jolie-Pitt çiftinin boşanmasına neden olduğu sürülen Cotillard'ın 43 yaşındaki aktör Guillaume Canet ile ilişkisinin sürdüğünü söyledi. Kaynak, "Bunlar Marion'ın duymak istemediği iddialar. Guillaume'u Brad ile aldattığına dair iddialar onu kesinlikle yıkacaktır" dedi.

        2007 senesinden beri birlikte olan ancak evlenmeyen Cotillard-Canet çiftinin Marcel adında beş yaşında bir çocuğu bulunuyor.

        Brad Pitt ve Marion Cotillard'ın başrollerinde oynadığı "Allied" filmi Kasım ayında vizyona girecek. Pitt ve Cotillard, 1942 yılında geçen filmde, bir Alman yetkiliyi öldürmek için görevlendirilen ve daha sonra birbirlerine aşık olarak evlenen iki suikastçıyı canlandırıyor.

        JOLIE'NİN ÜÇÜNCÜ, PITT'İN İKİNCİ EVLİLİĞİ

        Jolie, daha önce ünlü aktörler Jonny Lee Miller ve Billy Bob Thornton ile evlilik yaşamıştı.

        Pitt ise 2000 yılında evlendiği aktris Jennifer Aniston'dan beş sene sonra boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ