Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül'den şoke eden açıklama

        Geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta ismi Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül'den olay açıklama. Cenazenin kendisine gösterilmediğini iddia eden Üregül, "Kardeşimi dini vecibelere göre defnetmek isterdim" dedi.

        Onbinlerin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanan Tarık Akan'ın kansere karşı mücadeleyi kaybettiği gün, usta oyuncunun ağabeyi Turgut Üregül, hastane önünde basın mensuplarına yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Akan'ın oğlu Barış Üregül ise "O açıklamasını dikkate almayın lütfen. Ben, kardeşlerim ve Acun Günay babamla ilgili bütün işler için her zaman biz yanındaydık. Biz idare ettik. Tek ailesi de biziz. Babamın başka bir ailesi de yoktur” sözleriyle, amcasına sert bir yanıt vermişti. Turgut Üregül, bu kez canlı yayına bağlanarak çok konuşulacak ifadeler kullandı.

        "İSTEMİYORLARSA SOYADLARINI DEĞİŞTİRSİNLER"

        'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Üregül, "Şimdi ben bu yeğenlerimi de affediyorum. Amerika'da okudular, saygıdan uzaklar biraz. Burada bir cenaze varken konuşmamaları gereken şeyleri konuştular. Ailenin beni kabul etmemesi sorun değil. Ortada bir resmiyet var. Secere dağıttım hepsine. Mahkemeler tasdik eder hepsini. Benim ailede vazifem aile büyüklerine öncülük etmektir. Yeğenlerimin hepsi Amerika'da okudu. Eğer istemiyorlarsa soyadlarını değiştirsinler" dedi.

        "BANA CENAZEYİ GÖSTERMEDİLER"

        Kardeşinin cenazesinin kendisine gösterilmediğini iddia eden Üregül, "Soyumda imamlar var. Kardeşimi dini vecibelere göre defnetmek isterdim. Ama bana hastanede cenazeyi bile göstermediler" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ