Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bülent Ersoy: 'Ellerimde büyüdü'

        Törene gelmek için önceki gece saat 22.00'de uçağa binmeyi planlanan Ersoy, uçağı kaçırınca 02.30'daki bir başka uçakla Antalya'ya geldi. Sabaha karşı törene katılan Ersoy'u karşılarında gören davetliler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

        Arzu Acay'ın evinde yapılan söz yüzüğü takma törenine çok sayıda davetli katıldı. Tutku Esin Saraçoğlu'na sözlüsü Cengiz Kan eşlik etti. Törenin onur konuğu Bülent Ersoy rengarenk elbisesi, kolyesi ve takılarıyla göze çarptı. Saçına taktığı pembe gül aksesuarıyla dikkati üzerine toplayan Ersoy, sık sık Tutku Esin Saraçoğlu'nu yanına çağırarak nasihat verdi. Damat adayına elini öptüren Ersoy, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

        'ELLERİMDE BÜYÜDÜ'

        Söz için İstanbul'dan Antalya'ya bir geceliğine geldiğini belirten Ersoy, "Tutku benim ellerimde büyüdü. Onu bu güzel gecesinde yalnız bırakamazdım. Törene biraz geç kaldım. Ama şimdi buradayım, mutluyum" dedi. Ersoy, başdanışmanı Arzu Acay ile aralarında bambaşka bir arkadaşlık olduğunu da vurguladı.

        Konuklarıyla yakından ilgilenen Arzu- Levent Acay çifti, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Güzelliği ve şıklığıyla gecenin yıldızı olan Tutku Esin Saraçoğlu ise davetlilere elleriyle kahve ikram etti. Çiftin söz yüzüklerini aile büyükleri birlikte taktı. Ersoy, çifti oturduğu yerden alkışlayarak tebrik etti.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ