Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlü isimlerin eski halleri
        1

        Neşeli Günler filminde Ahmet ve Mehmet karakterlerini canladıran isimlere bir de şimdi bakın...

        2

        Tamer Şahin filmde ailenin üniversite öğrencisi olan oğulları Mehmet'i canlandırdı.

        3

        Yaman Coşkun filmde ailenin üniversiteye hazırlanan oğlu Ahmet'i canlandırıyordu.

        10

        Başarılı oyuncular yıllar sonra ortaya çıktı. İkili buluşmalarını duyuran fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

        11

        Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerinde yer aldığı 'Kiraz Mevsimi' dizisinde canlandırdığı "Cem" karakteri ile tanıdığımız çocuk oyuncu Tamer Berke Sarıkaya, yeni haliyle şaşırttı.

        12

        Kilolu haliyle ekranlarda tanıdığımız Tamer, 6 ayda 40 kilo verdi. İşte Sarıkaya'nın son görüntüleri...

        16

        "KEŞKE ESTETİK YAPTIRMASAYDIN"

        Kaşlarını da kaldırttığı iddia edilen Hakan Peker'i gören takipçileri, "Keşke estetik yaptırmasaydın", "Ne gerek var bu kadar estetiğe?" yorumlarında bulunmuştu.

        17

        İşte Hakan Peker’in o Instagram paylaşımı...

        18

        HAKAN PEKER’DEN ESTETİK AÇIKLAMASI

        Hakan Peker, Instagram hesabından estetik iddialarına yanıt verdi: Saçma saçma bilip bilmeden aptalca yorumlar yapmayın. Hava soğuk ödem yapmışım, spordan çıkmışım yüzüm şiş çıkmış… Yok estetik mağduru falan abuk subuk hepiniz doktor olmuşsunuz maşallah. Henüz yaptırmadım ama ihtiyacım olduğunda da göğsümü gere gere yaptırırım rahat olun. Yaptırırsam eğer estetik mağduru olmam, estetik harikası olurum.

        37

        Ay Lav Yu filminde gülerken kendini tokatlayan çocuk oyuncu Sinan Dağ, aradan geçen zamanda büyüyüp delikanlı oldu. Sinan'ı görenler, tanımakta zorlandı.

        38

        Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği Ay Lav Yu filmi gişede rekorlar kırmıştı. Aradan yıllar geçti, filmin fenomen hale gelen çocuk oyuncusu büyüdü.

        39

        Filmde gülerken kendini tokatlayan Aliko karakterini canlandıran çocuk oyuncu Sinan Dağ, o zamanlar 10 yaşındaydı. Şimdi 17 yaşında olan Sinan'ı görenler, onu tanımakta zorlandı.

        46

        Şimdilerde genç kızların gözdesi olan Taşkan'ın ergenlik dönemine ait fotoğrafına 'evrime inanın, saç insanı çok değiştiriyor' yorumları yapıldı.

        47

        Kayra Şenocak, 1998 yılında Alişan'la bilikte oynadığı "Aynalı Tahir" dizisiyle tanınmaya başlamış ve sonrasında birçok dizide rol almıştı.

        48

        Şenocak, şu sıralar yeni projesiyle boy gösteriyor.

        55

        Müzik piyasasıyla ve kameralarla tanıştığı ilk dönemlerde kalın kaşlarıyla dikkat çeken Azeri kızı Günel, kaşlarını almama nedenini, “Azerbaycan'da kızlar, kaşlarını evlendiklerinde aldırırlar” diye açıklamıştı.

        56

        31 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz aylarda burnuna estetik yaptırdı. Yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmaktan geri durmayan Günel bazı takipçileri tarafından Birce Akalay’a benzetildi.

        57

        Günel ve Birce Akalay

        61

        Okul formasıyla objektife poz veren bu kızı tanıyabildiniz mi?

        62

        O kız oyuncu Beste Kökdemir'den başkası değil! Kökdemir, yıllar öncesine ait fotoğrafını "Ozaman biraz gülelim... Orta 2'deyim. Saçlarımı kendim kesmiştim. Bence hiç fena değil!" notu ile Instagram'da paylaştı... Güzel oyuncunun fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

        63

        Murat Cemcir’le rol aldığı yeni filmi ‘Ailecek Şaşkınız’ ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Ahmet Kural, çekimlerin bitmesini tıraş olarak kutladı.

        157

        Çağan Irmak'ın 2005 yılında vizyona giren "Babam ve Oğlum" filmindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Ege Tanman 19 yaşında bir delikanlı oldu.

        158

        Çağan Irmak'ın 'Babam ve Oğlum' filmindeki Deniz rolüyle bir çok kişinin gönlünde tahta kurdu.

        159

        Ege Tanman oyunculuğa çok küçük yaşta 'Kınalı Kar' isimli dizideki Efe rolüyle başladı. Ardından 2008'de Çocuk isimli filmde Hayko Cepkin ve Tuba Ünsal ile başrolleri paylaştı. 2007-2010 yılları arasında Bez Bebek dizisinde yer aldı.

        175

        Pembe Mutlu dönemin usta yönetmenleriyle çalıştı ve aralarında İlyas Salman ile oynadığı 'Çiçek Abbas','Şaşkın Ördek', Kemal Sunal ile oynadığı 'Davaro', Yusuf Kurçenli'nin filmi ''Ve Recep ve Zehra ve Ayşe'' gibi ünlü filmlerinde bulunduğu çok sayıda filmde oynadı.

        176

        Ancak Mutlu daha sonra Yeşilçam tarihinin sayfaları arasında yerini aldıktan sonra köşesine çekildi.

        177

        İşte Mutlu'nun son hali...(Milliyet)

        178

        Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik etti.

        179

        Daha sonra ise aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına 'İner misin, çıkar mısın?' isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.

        180

        90'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yaptı. O dönemin çok konuşulan şarkıcıları arasındaydı Hatice...

        199

        'Titanic' filminde Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı 'Jack'in minik arkadaşını oynayan Alex Owens-Sarno, Buzzfeed'e konuştu.

        200

        Bugün 28 yaşında olan oyuncu, 11 Oscar ödüllü filmle ilgili anılarını şöyle anlattı: Leo, çok eğlenceli ve cana yakın birisi. Herkesi güldürmeyi sever...

        201

        Alex Owens-Sarno, DiCaprio hakkındaki sözlerine şöyle devam etti: Çekim aralarında benimle oyunlar oynuyordu. Annem, Leo ve Kate Winslet'ın ben ve kardeşim Rachel'la gülüp eğlendiği sırada bir fotoğrafımızı çekmişti. Muhteşem oyuncularla çalıştığım için ne kadar şanslı olduğumu hep hatırlıyorum.

        298

        Hülya Avşar'ın ortalığı kasıp kavurduğu 1980'li yıllardı... Türkiye'nin en güzel kadını olan Avşar'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyordu. 1980'lerin yeni Hülya Avşar'ı olarak tanıtılmıştı Neslihan Acar...

        299

        Ama sinemadaki varlığı Avşar kadar uzun süreli olmadı... Hatta bazı yapımcılar onu Avşar'a rakip olarak gösteriyordu. O dönem İbrahim Tatlıses ile filmler bile çevirmişti. Ancak şimdilerde eski popülerliğinden uzak...

        300

        Neslihan Acar

        325

        İşte Haley Joel Osment'ın son hali...

        326

        Parlak, şimdilerde çok fazla ekranlarda görülmeyi tercih etmiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ