Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kaya Çilingiroğlu: 3 uşak, 5 şoför verdik yanına. Kapısında özel uçak da bekliyor!
        1

        Kaya Çilingiroğlu, 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde kızı Zehra'yı okul için Londra'ya gönderen Çilingiroğlu basında çıkan 'Zehra için 4 hizmetçi tuttular' haberlerine de canlı yayında açıklık getirdi.

        2

        "Zehra'yı uğurladık. Benim için ayrılık zor oldu. Zehra isterse 100 yaşına gelsin. Benim için onu ilk kucağıma aldığım halinde. Annesi çok rahattı. 'Onu bırakıp dönerken görürsün' dedim. Ertesi gün 'Ben Ayvalık'a gidiyorum. Bu ev beni bastı' dedi."

        3

        "Hülya Zehra'yı çok özler. Londra'ya gider gelir en sonunda da taşınır. Zehra bana çok benzer. Bir de aşırı halk çocuğudur. Çok rahattır,i girişkendir. Kaya ile Zehra'yı Trabzon'a götürdüm. Orada bir ailenin evinde kaldık. Bayıldılar Zehra'ya."

        4

        İnsanlar Kaya Çilingiroğlu - Hülya Avşar dediğin zaman ulaşılmaz insanlar gibi bakıyor. Biz de sıradan insanlarız. En son telefonla konuştuğumuzda 'baba çamaşır yıkadım, yemek yaptım' dedi. Her konuşmamızda biraz daha şaşırtıyor beni. Sabah 09.00'dan akşam 16.00'a kadar bunlarla uğraşmış. Altı üstü bir göz odası var.

        5

        "3 uşak, 5 şoför verdik yanına. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. 2 limuzin, 3 pilot da var. Kapısında özel uçak da bekliyor. Zehra yurtta kalıyor. 25-30 m2 bir oda. Başka ne olacak ki zaten?"

        6

        "Aklım hep Kaya ve Zehra ile. Hep çocuklarımı düşünüyorum. Hayatta yaptığım en doğru dürüst iki tane şey. Ben günde 200 tane kadını beğeniyorum. Orada kadını beğenmiyorsun ki, fotoğrafı beğeniyorsun. "

        7

        "Profilini kapatan insanlara gıcık oluyorum. Hem o ortamda olmak istiyorsun hem de profil kapatıyorsun. Ben de DM'den mesaj atıyorum 'Merhaba' diyorum, 'Merhaba' diye cevap veriyor. 'Hani profil gizliydi' diyorum, dalga geçiyorum."

        8

        "Hülya hiç değişmiyor maşallah. Ama en güzel zamanlarını benimle geçirdi. Photoshop vardır fotoğraflarda. En çok neresinde photoshop var bilmiyorum, o kadar yakın tanımıyorum. Altı üstü 20 yıl geçirmişim. "

        9

        "Hülya öyle bir şey yapar ki, bir anda gündemi değiştirir. Öyle bir pratik zeka vardır onda. Halkı da çok iyi tanır."

        10

        "Hülya'nın onu taşıyabilecek biriyle bir araya gelmesini ben de isterim."

        11

        "Instagram'ı çok seviyorum. Vakit çok kolay geçiyor. Mesela Hülya ne paylaşsa beğeniyorum. Sabah gazeteyi açardım 'No name bi kadın' Hülya'ya sallamış. 'Sakın cevap verme' derdim, akşam bi bakıyorum tutamamış kendini yapıştırmış cevabı."

        12

        "Tarkan ile Murat Boz kıyaslanamayacak ikili. Biri jüri, diğeri star. Tarkan'ın tek eksisi Türkiye'de doğmuş olması. Eğer Tarkan Amerika'da doğmuş olsaydı, Murat Boz onu sadece Instagram'dan takip ederdi. Murat Boz, 10 milyon da izlenebilir. Olabilir. Tarkan'ın 'Janti' albümünden haberdar olduğunu sanmıyorum."

        13

        "Murat Boz'u tanımıyorum. Yakışıklı, başarılı ama Tarkan deyin cebir duralım. Kendini Cem Yılmaz ile mukayese eden 'komik' adamlar var. Hakikaten komikler. Cem Yılmaz başka bir şey. Toplu taşıma araçlarını kullanıyorum. Geçenlerde birkaç kez minibüse bindim, adam şaşırdı.Beni görünce 'Aaa bak Hülya Avşar'ın eski kocası' diyorlar."

        14

        "Tarkan bazı şeyleri o kadar güzel yapıyor ki, star gibi davranıyor. Sürekli magazin önünde olsa kimse onu merak etmez. 4-5 bin takipçisi olan ama normalde yüzüne bakmayacağın insanlar var. 5000 takipçi 80 lira bildiğim kadarıyla. Hülya aktris. Onun bir mesleği var. Hülya Allah gecinden versin ölse de filmleri kalacak."

        15

        "Ali Ağaoğlu yakışıklı adam. Şöyle bakıyorum da bir Ali Ağaoğlu kadar olamadım. 30 küsür senedir ismi bilinen bir adamım. Hiç kimse benim için birbirine girmedi. Kıskandım şuan. O da ayrı bir zevk olsa gerek... Ben yakışıklı mıyım? Şöyle bir bakın... Şu buruna bakın."

        16

        "28-30'un altı mümkün değil. Sevgili olamam. Küçük olunca hep sen konuşuyorsun, onun anlatacak bir şeyi olmuyor. En iyi aralık 30-40. Yakışıklılık bütün bir şey. Bakacaksın arabası var mı? Teknesi kaç metre? Zengin mi? Brad Pitt'e sadece Brad Pitt olarak yakışıklı demek doğru değil."

        17

        "Benim yanımda benden 39 yaş küçük bir kadın olması mümkün değil. Bir daha evlenmem, Allah korusun. İyi kötü bir markam var ama benim peşimde o kadar çok kadın yok."

        18

        "Helin benim çocuğum gibi. Sanki Zehra'nın ablası gibi. Ben de evlendim boşandım. İyi bir kocası vardı. Keşke devam etseydi. Helin evlenirken bana sormadı ki, boşanırken sorsun. Keşke devam etseydi. Bir çocuğu olsaydı, biz de sevseydik "

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ