Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Linet'in nişanlısından özür mektubu

        Şarkıcı Linet, 1,5 yıl aşk yaşadığı Fransız Laurent Zalmonovic ile 5 ay önce nişanlanmış, Zalmonovic’in evli olduğunu öğrendiğinde de hayatının en büyük şokunu yaşamıştı.

        Hürriyet'te yer alan habere göre, ilişkisini noktalayan Linet, geçtiğimiz günlerde Zalmonovic’ten sürpriz bir mektup aldı. İşadamı, kendi el yazısıyla kaleme aldığı mektupla şarkıcıdan af diledi. İşte Laurent Zalmonovic’in barışmak istediğini anlattığı o satırlar:

        "UZUN YILLARDIR AYRI YAŞIYORUZ"

        “Aşkım, sana ve Türk halkına gerçeği anlatmak için bu mektubu yazıyorum. Mykonos’tan sonra 5 Ağustos’ta sana boşanmadığımı söylediğimde beni tamamen yanlış anladın. Hemen beni reddettin ve tüm iletişimi kestin. Sana gerçek hikayeyi anlatmak için hiç fırsatım olmadı.

        Dolayısıyla herkes seni aldattığımı düşünüyorsun. Uzun yıllardan beri karımdan ayrı yaşıyorum, ancak henüz yasal olarak boşanmış değilim. Ki bu, boşanma prosedürü hükme bağlanana ve evlilik sözleşmesi resmen sonlandırılıncaya kadar seninle evlenemeyeceğim anlamına geliyor. Bazı iş sebeplerinden dolayı daha önce boşanamadım. Ancak şimdi bunun beni seninle yaşamaktan ne kadar uzak tuttuğunun farkına vardım.”

        "SENİ ANNENDEN İSTEYECEĞİM"

        “Şoke olmanı anlıyorum ve beni affetmeni istiyorum. Fevkalade zamanlar paylaştık ve bu sadece başlangıçtı. Boşanma prosedürü resmen başlatıldı, yasal evraklar bunu kanıtlayabilir. Yakında ‘evli bir adam’ olmayacağım ve sonunda resmen seni sevgili annen Lea’dan istemek, seninle evlenmek ve her ikimizin de hayal ettiği aileyi kurmak için özgür olacağım.

        Bu mektubun kalbine ulaşacağını, Türk halkına ve dünyaya seni gerçekten ne kadar sevdiğimi kanıtlayacağını umuyorum. Güzel hikayemize devam etmek için bu bizim şansımız. Hiçbir şey için geç değil. Seni seviyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ