Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Şeker'in başı dolandırıcıyla belada!
        1

        Bir değil, üç beş kişiden duydum. Nişantaşı, Ortaköy civarında gezen ünlü yönetmen Murat Şeker, genç kadınlara yanaşıp “Enerjinizi çok beğendim, normalde asla böyle şeyler yapmam ama sizi filmimde mutlaka oynatmak istiyorum” diyor ve birkaç dakika içinde kadınlarla samimiyet kuruyormuş.

        2

        Kadınlar dediğim de, öyle şöhret peşinde koşan tipler değil, basbayağı eğitimli, akıllı, işi gücü olan insanlar.

        3

        ‘PARALİZE EDİYOR’

        Uzun uzun kendini anlatıyor, sonra kimine hesabını ödetiyor, kiminin cüzdanını, kiminin de cep telefonunu alıp ortadan kayboluyormuş Murat Şeker.

        4

        “Nasıl inanabildiniz bu kişinin Murat Şeker olduğuna, aklınız alıyor mu Murat Şeker’in sokakta sizi çevirip de zorla tanışacağına?” diye sordum, hikâyenin son kurbanı Deniz’e.

        5
        6

        Murat Şeker’i aradım hemen. ‘Çakallarla Dans 4’ü 25 Kasım’da vizyona sokabilmek için harıl harıl çalışıyordu. “Senin adınla kadınları dolandıran, hayat hikâyeni baştan sona ezberlemiş biri var, haberin var mı?” diye sordum. Şunları söyledi:

        7

        ‘HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUM’

        ”Maalesef var ve hiçbir şey yapamıyorum. Savcıya gittim, sonuç alamadım. Ben çok medyada olmadığım için ismimi biliyor insanlar ama yüzümü tam tanımıyor. Bu, dolandırıcının işine geliyor. Hemen her hafta sosyal medya hesabıma biri, benzer bir dolandırılma öyküsü yazıyor.”

        8

        Ve ekledi: “Kadınlar da biraz uyanık olsun. Benim kafelerde gezecek, sokaktan adam toplayacak durumum olabilir mi Allah aşkına?”

        HT MAGAZİN / İpek DURKAL

        9