Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Geçen hafta Paris’te silahlı soyguna uğrayarak 11 milyon dolarlık mücevherlerini çaldıran Kim Kardashian, soygunu “yalan haber” olarak yansıtan haber
        1

        Geçen hafta Paris’te silahlı soyguna uğrayarak 11 milyon dolarlık mücevherlerini çaldıran Kim Kardashian, soygunu “yalan haber” olarak yansıtan haber sitesine dava açtı.

        2

        SİLAHLI SOYGUN

        Paris Moda Haftası defilelerini izlemek üzere geçen hafta Paris’te bulunan Kim Kardashian, beş soyguncu tarafından kaldığı lüks otelde silahlı saldırıya uğradı.

        3

        SİTEYE DAVA AÇTI

        35 yaşındaki ABD’li televizyon yıldızı, kendisini, "yalancılık ve hırsızlıkla" suçlayan bir internet sitesine dava açtı.

        4

        "SOYGUN YALAN" İDDİASI

        MediaTakeout sitesi, Kardashian'ın soygun olayını uydurduğunu iddia ederek, ünlü yıldızın otelde yaşanan olayla ilgili hiçbir somut delil ortaya koyamadığını, "soygun iddiasının sigorta şirketlerini dolandırmak amacı taşıdığını" öne sürmüştü.

        5

        KARALAMA VE İFTİRA SUÇU

        Kim Kardashian adına New York Federal Mahkemesi'ne açılan davada ise söz konusu site ve sahibi Fred Mwangaguhunga karalama ve iftira ile suçlandı.

        6

        "OLAYIN ŞOKUNDA"

        Avukatı mahkemeye sunduğu dilekçede, Kardashian'ın Paris'te korkunç bir saldırının mağduru olduğunu belirterek, "Müvekkilim bu olayın şokuyla döndüğü Amerika'da, bir tabloid sitenin 'hırsızlık ve yalancılık' iftirasıyla da karşı karşıya kalmıştır" dedi.

        7

        RESMİ ÖZÜR TALEBİ

        MediaTakeout sitesi ise dava ile ilgili olarak sessizliğini korurken, Kardashian'ın avukatları, resmi bir özür yayınlamasını talep ettikleri site sahibi Fred Mwangaguhunga'nın bunu reddettiğini açıkladı.

        8

        POLİS "SOYGUN" DEDİ

        Ünlü yıldızı kaldığı rezidansın banyosunda rehin alan soyguncular, mücevherleri aldıktan sonra kaçmış, Fransız polisi de olayı kayıtlarına "soygun" olarak geçirmişti.

        9