Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verdiği resepsiyonda sanatçıları da ağırladı
        1

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verdiği resepsiyonda sanatçıları da ağırladı.

        2

        DMC ve Avrupa Müzik tarafından kiralanan özel uçakla Ankara’ya giden sanatçılar, renkli görüntüler sergiledi.

        3

        80 kişilik kafileyle Ankara’ya gelen ünlü isimler arasında Hülya Koçyiğit, İrem Derici, Yonca Evcimik, Kibariye, Murat Yıldırım, Tolgahan Sayışman, Keremcem, Yusuf Güney, Ümit Besen, Ahmet Özhan, Nihat Odabaşı, Burcu Güneş, Erhan Güleryüz, Hakan Peker, Birol Güven, Serkan Çağrı, Esra Erol, Wilma Elles, Zeo Jaweed ve Suriyeli genç piyanist Tambi Asaad’ın yanı sıra çok sayıda yapımcı ve gazeteci yer aldı.

        7

        Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan genç piyanist Tambi Asaad, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel davetlisi olarak resepsiyona katıldı.

        8

        Yonca Evcimik, boynundaki devasa ay yıldızlı kolyesiyle dikkat çekti.

        9

        İrem Derici, resepsiyon sonrası yere oturmuş vaziyette dinlenirken objektiflere yansıdı. Derici, “Ben rahat bir insanım” dedi.