Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zayn Malik hastalığını ilk kez açıkladı
        1

        One Direction grubunun eski elemanı 23 yaşındaki Zayn Malik, otobiyografisini yazdı. Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı, yeme bozukluğu olduğunu ve bu nedenle büyük acılar çektiğini kaleme aldı.

        2

        The Sun’da yayınlanan habere göre, üç gün boyunca hiçbir şey yemeden durabildiğini ve sonunda hastalanarak yataklara düştüğünü, bu nedenle işinden geri kaldığını söyleyen Zayn Malik, 2015 yılının mart ayında grubu bıraktığını açıklayarak hayranlarını şoka sokmuştu.

        3

        ‘Spot ışıklarından uzak kalmak istiyorum, 22 yaşında normal bir insanın yaşadığı gibi bir hayat yaşamak istiyorum’ diyen Malik, kitabında şunları yazdı:

        4

        ‘2014’teki fotoğraflarıma baktığımda inanamıyorum, ne kadar hastaymışım. Bunu daha önce toplum içinde hiç telaffuz etmedim, gruptan neden ayrıldığımı da hiç söylemedim ama sebebi buydu. Yeme bozukluğu nedeniyle büyük acılar içindeydim. Hastalığımın farkında da değildim ama bir süre sonra beni içten içe öldürdüğünü anladım.’

        5

        Yakın zamanda anksiyete problemi olduğunu ve bu nedenle birçok gösterisini iptal etmek zorunda kaldığını söyleyen Malik’e kız arkadaşı ünlü top model Gigi Hadid de destek vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ